Top 8 telefoane care costă mai puțin de 800 de lei: Modele de la Xiaomi până la Allview și Nokia

Top 8 telefoane care costă mai puțin de 800 de lei: Modele de la Xiaomi până la Allview și Nokia

Chiar dacă Samsung Galaxy S6 și iPhone 6 sunt deja pe piață, avem o listă cu telefoane bune și ieftine. Astfel, am făcut o selecție de câteva telefoane decente ca preț, care oferă performanțe bune.

Allview X2 Twin e o opțiune bună în ceea ce privește raportul preț-calitate. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, are un design slim de 7,95 mm și este protejat de Gorilla Glass 3, care îi oferă rezistență la șocuri și zgârieturi. X2 TWIN are un procesor octa-core la frecvența de 1,4 GHz, memorie RAM de 1GB și spațiu de stocare de 8GB. Bateria este de 1.920 mAh. Camera principală este de  megapixeli cu senzor Sony IMX179. Poate fi găsit la eMAG.

allview x2 twin

Nokia Lumia 730 este un smartphone mid-level, cu o construcție bună și un ecran de calitate dotat cu o platformă hardware suficient de puternică pentru aproape orice activitate. Este perfect pentru selfie-uri, datorită camerei frontale de 5MP. Smartphone-ul are un procesor Snapdragon 400 quad-core la 1,2GHz si 1GB de RAM. El are un ecran de 4,7 inci cu tehnologia Clear Black, iar rezoluția este de 720p. Camera principală are 6MP, astfel că ar trebui să se descurce onorabil în condiții cu iluminare slabă. Acest telefon e disponibil în acest magazin.

lumia 830

 

LG G2 Mini merită luat în calcul pentru o viitoare achiziție. Are un ecran de 4,7 inci, baterie de 2.440 mAh, procesor quad-core la 1,2 GHz și un GPU Adreno 305. Camera principală are 8 megapixeli și are un bliț de tip LED. Aplicația LG pentru camera foto oferă o serie de funcții interesante, precum controlul vocal prin comenzi de tipul ”wink” sau ”cheese”, comenzi care declanșează camera. Poți cumpăra LG G2 Mini de aici.

LG G2 mini Knock On

BlackBerry Z3 are un ecran de 5 inci la rezoluție qHD și o baterie de 2.500 mAh. Camera principală este de 5 megapixeli și vei reuși să faci poze decente în cele mai multe situații. Ai la dispoziție, pentru muzică, poze și videoclipuri, un spațiu de stocare de 8GB și îl poți mări cu un card microSD de până la 32GB. Memoria RAM este de 1,5GB și telefonul rulează foarte bine. BlackBerry Z3 este disponibil în oferta eMAG aici.

BlackBerry-Z3

HTC Desire 510 este un smartphone ieftin cu conectivitate 4G. Desire 510 are însă și alte dotări care merită luate în calcul, cum ar fi ecran de 4,7 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 410, și 1GB de memorie RAM. Are 8GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB, Android 4.4 KitKat cu Sense UI, cameră principală de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, și cameră frontală de 0,3 megapixeli. Bateria de 2.100 mAh. Poți achiziționa acest smartphone HTC de aici.

HTC Desire 510_White_2

LG L90 are un display de 4,7 inci și design elegant și compact. Telefonul este echipat cu un procesor quad-core Qualcomm și 1GB de memorie RAM. Camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară are 1,3MP. Bateria este de 2.540 mAh. Telefonul poate fi găsit în oferta acestui magazin online.

LG L90

Deși brandul Xiaomi nu este tocmai popular în România, Xiaomi Redmi 1S  este o alegere inspirată de telefon cu buget redus. Display-ul IPS de 4,7 inci oferă culori plăcute, unghi larg de vizualizare și răspuns prompt al touchscreen-ului. Camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală 1,6 megapixeli, reușind să captureze imagini reușite. Acumulator este de 2.050 mAh. Acest telefon Xiaomi foarte bun este disponibil la eMAG aici.

xiaomi redmi 1s

Nokia Lumia 625 are un procesor Qualcomm Snapdragon S4, ecran IPS LCD de 4,7 inci. Spre deosebire de Lumia 520 și 620, el oferă și suport pentru conectivitate 4G, iar bateria este de 2.000 mAh. Acest telefon este disponibil aici.

nokia-lumia-625_medium

Autor: Andrada Bonea

 

Citește și: