Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Dacă vrei o experiență cu adevărat senzațională la vizionarea unui film trebuie să achiziționezi unul dintre cele mai bune playere Blu-ray.

Am realizat o selecție cu 5 cele mai bune playere Blu-ray care te ajută să ai o experiență cu adevărat memorabilă atunci când vizionezi un film. Dacă vrei să te bucuri de calitatea unei imagini 4K, FullHD sau 3D trebuie să încerci unul dintre playere Blu-ray care sunt printre cele mai apreciate, performante și accesibile modele.

Cele mai bune playere Blu-ray: Samsung BD-H8500

Este unul dintre cele mai bune playere Blu-ray de la Samsung. Este compatibil pentru marea majoritatea a codecurilor și formatelor de fișiere. Sunt acceptate formate video populare precum Flash, QuickTime și VOB. Permite redarea imaginilor 3D și Full HD și are chiar și funcția de Auto Constrat 3D care vă ajută să obțineți imagini precise cu contrast clar și accentuat.

Puteți accesa fișierele multimedia cu ajutorul conectivității atât de pe unitățile de memorie USB cât și de pe HDD externe.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune playere Blu-Ray o găsiți AICI

cele mai bune playere blu-ray 1

Cele mai bune playere Blu-ray: Pioneer BDP-170-K

Acest model de player de la Pioneer oferă imagini de calitate în numeroase formate: de la discuri Blu-ray 3D, DVD, CD și redare SACD. Aplicația iControlAV5 vă permite să controlați playerul direct de pe smartphone și aplica’ia se găsește atât pe AppStore cât și prin intermediul Google Play.

Puteți partaja clipuri direct la televizor prin intermediul Miracast,  de pe orice dispozitiv mobil. BDP-170 suportă cele mai recente codec-uri Dobly și DTS așa că vă puteți bucura de un sunet HD.

Întreaga ofertă pentru unul dintre cele mai bune playere Blu-ray o găsiți AICI

cele mai bune playere blu-ray 2

Cele mai bune playere Blu-ray: Sony BDPS7200B

Este unul dintre cele mai bune playere Blu-ray, putând reda detaliile cu precizie prin conversia extinsă la 4K a DVD-urilor cu filme și a discurilor Blu-Ray. Puteți reda fără probleme  în timp real conținut de pe internet prin intermediul tehnologiei super Wi-fi.

Caracteristicile care fac acest player unul dintre cele mai bune playere Blu-ray sunt capacitatea de redare 3D, 4K, acoperirea tuturor formatelor video importante, conexiune web prin Wi-Fi dar și LAN plus ieșirile HDMI, Audio digital coaxial și USB.

Mai multe amănunte despre această ofertă AICI.

cele mai bune playere blu-ray 3

Cele mai bune playere Blu-ray: Harman Kardon BDT30 II

Playerul Blu-ray de la Harman Kardon este unul accesibil ca preț ținând cont de raportul preț calitate. Redă imagine 3D de pe Blu-ray, CD sau DVD. Acoperă cea mai mare parte a formatelor populare de video. În plus dispune de o conectivitate foarte bună, având ieșiri HDMI, Audio digital coaxial, Video compozit și USB dar permite și conectare LAN.

Întreaga ofertă pentru acest Blu-ray player o găsești AICI

cele mai bune playere blu-ray 4

Cele mai bune playere Blu-ray: Yamaha BD-S677

Am introdus acest player în lista cu cele mai bune playere Blu-ray deoarece este un player 3D versatil, având Miracast și funcții avansate de rețea. Este compatibil și cu aplicația Yamaha App Control dar și cu Dropbox, oent urcontrolul cu ajutorul telefonului sau tabletei.

Suportă redarea Blu-ray 3D, cel mai recent format video. Dispune de o ieșire HDMI compatibilă 1080p/24Hz, SACD playback și ieșire HD Audio format bitstream.

Toate detaliile despre această ofertă AICI.

cele mai bune playere blu-ray 5

Citește și:
Etichete: