Ți-ai dorit mereu o cafetieră la purtător? Atunci Oomph este exact ce ai nevoie

Ți-ai dorit mereu o cafetieră la purtător? Atunci Oomph este exact ce ai nevoie

Dependența de cafea nu este neapărat un lucru rău. Cum am menționat într-un articol anterior, cafeaua vine, de fapt, cu multe beneficii. De acum înainte, în loc să vii cu o cafea de acasă într-un termos, sau să cauți disperat un tonomat de cafea pe undeva, Oomph va fi tonomatul tau de cafea pe care il vei putea purta în ghiozdan.

Oomph este un făcător de cafea care se bazează pe potabilitate și nu face mizerie. Tot ce trebuie să faci e să pui cafea mărunțită și apă fierbinte în recipientul principal, lași ca apa și cafeaua să se amestece, iar apoi pui capacul negru care pune presiune asupra întregului amestec, acoperind, în final, tot recipientul. Presiunea va menține amestecul perfect și, din când în când, o mică turbină de la fund va amesteca cafeaua astfel încât amestecul să se mențină perfect pe toată durata consumului de cafea.

Oomph poate menține o cantitate de cafea de 384ml și o va face în 30 de secunde sub presiune. Pentru a curăța cana de cafea trebuie doar să adaugi apă în recipient și dupa doar 15 secunde de aplicat presiune manual, apa va curăța cana mulțumită de asemenea și mini-turbinei de la fund.

Cafea se va menține caldă oriunde ai fi, iar datorită termoizolării oferite de stratul dublu al suprafeței exterioare cafetiera se poate transforma foarte ușor un termos normal.

Proiectul este finanțat pe Kickstarter, iar Matthew Deasy, creatorul cafetierei, speră că va aduna destule fonduri pentru a livra produsul celor interesați în Aprilie 2016.