Telefonul care nu-ți distrage atenția: Care sunt singurele funcții [VIDEO]

O nouă campanie interesantă pe Kickstarter vrea să lanseze pe piață telefonul Light, construit pentru a fi folosit cât mai puțin.

Telefoanele din prezent au devenit o parte importantă a vieții de zi cu zi. Deși unora li se pare greu de acceptat această realitate, telefoanele sunt absolut necesare pentru a te putea descurca în lumea de astăzi. În loc să încerce să schimbe acest lucru, Light s-a gândit să lanseze un dispozitiv care să reducă pe cât de mult posibil interacțiunea dintre o persoană și telefonul său.

Rezultatul muncii poartă numele companiei și este un telefon de pe care poți doar să efectuezi apeluri și să vezi cât este ceasul; atât și nimic mai mult. Light nu beneficiază decât de o tastatură și de un ecran pe care este afișată oră. Conform paginii oficiale a campaniei Light, telefonul va veni la pachet cu 500 de minute de convorbiri, indiferent de operator.

Bateria acestuia are o autonomie de aproape 20 de zile, Light putând chiar să fie conectat cu smartphone-ul personal. Odată ce ați conectat cele două dispozitive, doar apelurile pe smartphone, fără notificări, vor fi transmise către Light Phone. Astfel, nu veți pierde niciun apel și nu veți fi deranjați de notificări. Campania Light și-a propus să strângă 200.000 de dolari pe Kickstarter. Până la acest moment, cu 42 de zile rămase, Light a strâns peste 48.000 de dolari. Puteți afla mai multe detalii despre Light pe pagina oficială pe Kickstarter.

 

16:04 16.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video