Telefoane pentru adolescenți – Top 5 cele mai potrivite

Telefoane pentru adolescenți – Top 5 cele mai potrivite
13:20 18.04.2015

Am făcut o selecție de telefoane pentru adolescenți, care sunt accesibile ca preț pentru părinți, dar și suficient de puternice pentru jocuri și poze.

E destul de complicat să alegi telefoane pentru adolescenți deoarece ei sunt cei mai repede cuceriți de tehnologia cea mai nouă și implicit cea mai scumpă, dar tot ei sunt și cei mai neglijenți dintre utilizatori.

Este complicat să stabilești suma ideală de investit în telefoane pentru adolescenți deoarece nu îți permiți nici să cumperi un gadget care nu e compatibil cu cele mai noi jocuri și aplicații, dar trebuie să impui și o limită.

Am făcut o selecție cu cele mai interesante telefoane pentru adolescenți, potrivite pentru toate gusturile.

Telefoane pentru adolescenți: AllView V1 Viper

Am inclus pe lista cu telefoane pentru adolescenți modelul V1 Viper de la AllView deoarece este la un preț accesibil, plus o reducere de 8%, este un producător românesc, iar telefonul are un design slim elegant, dar și un display generos.

Telefonul e dotat cu două camere foto, una de 5 și una de 2 MB, rezoluția video este de 1080p, bateria ține în regim de așteptare chiar și 200 de ore și procesorul este un Cortex A7 Quad Core cu frecvență de 1300.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

telefoane pentru adolescenti AllView V1 Viper

Telefoane pentru adolescenți: Samsung Galaxy S4 Mini

Un alt telefon ideal pentru adolescenți este Samsung Galaxy S4 Mini care păstrează trăsăturile de design și tehnologie ale lui S4, însă are o mărime compactă, încape foarte ușor în buzunar și are un afișaj de 4,3 inch, suficient de mare pentru a te bucura de pozele și filmările vizionate.

Din lista de telefoane pentru adolescenți pe care le recomandăm, Smasung Galaxy S4 Mini are una dintre cele mai bune camere principale foto de 8 MP și una secundară de 1,9.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

telefoane pentru adolescenti Samsung Galaxy S4 Mini

Telefoane pentru adolescenți: Apple iPhone 4s

Cu o memorie internă de 8 Gb, iPhone 4s este ideal dacă nu vrei să investești foarte mult pentru un telefon dar îți dorești totuși tehnologia de la Apple. În această perioadă telefonul beneficiază și de o reducere de 18%.

Camera principală a telefonului are 8Mp, cea secundară doar 0.3, iar display-ul are o diagonală de 3.5 inch.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

 

telefoane pentru adolescenti Apple iPhone 4s

Telefoane pentru adolescenți: E-Boda Rainbow V45

Telefonul de la E-Boda folosește sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, este dotat cu un procesor Cortex A7 Dual Core și are un display de 4.5 inch, IPS LCD.

Camera principală este de 5Mp și telefonul poate suporta două cartele SIM. În plus, dacă te plictisești de aspectul telefonului, conține capace diferite interschimbabile.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

telefoane pentru adolescenti E-Boda Rainbow V45

Telefoane pentru adolescenți: UTOK 400Q

Este un telefon dual SIM ce aduce performanța Quad Core într-un smartphone compact și foarte ușor. Rulează sistemul de operare Android KitKat și are o cameră foto principală de 8Mp, însă nu excelează la rezistența bateriei, care rezistă în regim de așteptare până la 140 de ore.

Telefonul este foarte ușor, având doar 129 de grame și cu toate astea are un display de 4 inch, ideal pentru a viziona la un nivel de calitate decent fotografii și filmări.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

telefoane pentru adolescenti UTOK 400Q

 

 

loading...