Soluția pentru femeile obsedate de modă: pantofi inteligenți care își schimbă culoarea

Soluția pentru femeile obsedate de modă: pantofi inteligenți care își schimbă culoarea

Bărbaților le ajung, în mare, patru perechi de încălțări: o pereche de teniși simpatici pentru viața de zi cu zi, o pereche de adidași pentru sală, una de pantofi maro și alta de pantofi negri pentru ocazii care solicită cămașă. Totuși, nouă fetelor ne e mai greu să ne decidem, dar acești pantofi inteligenți ne-ar putea ușura viața.

V-am mai spus că și nouă ne place tehnologia. Fără ea nu ar fi fost posibilă lansarea unui pantof deștept, numit Volvorii, care are display de tip E-Ink (la fel ca cel de pe eReadere), Bluetooth și baterie cu încărcare wireless.

Magia este că îi poți schimba culoarea prin intermediul smartphone-ului. Momentan, gama cromatică nu este tocmai variată. Nu poți alege decât între alb, negru și nuanțe de gri. Dar, în schimb, poți să optezi pentru un model în locul unei culori solide, și poți chiar să atașezi fel și fel de fundițe și elemente decorative drăgălașe pe față sau pe spate, pentru că este prevăzut cu mici ancore, scrie SlashGear.

volvorii 1

Nu va fi nevoie să îi încarci decât la câteva săptămâni, pentru că afișajul cu cerneală electronică nu consumă multă energie. Până acum, există doar un prototip, pe care cei de la iShüu l-au creat pentru a intra în concursul pentru designeri tineri inițiat de Louis Vuitton. Deocamdată, creatorii strâng bani pe Indiegogo, dar o pereche nu va costa mai mult de 250 de dolari.

Autor: Andrada Bonea

 

Citește și: