31 mart. 2015 | 12:33

Recuperarea unui cont de Facebook  – cum se face pas cu pas

ACTUALITATE
Recuperarea unui cont de Facebook  - cum se face pas cu pas

Recuperarea unui cont de Facebook este o operațiune relativ ușoară dar aveți nevoie de câteva îndrumări pentru a fi sigur că totul este în regulă.

Există mai multe metode de recuperare a unui cont de Facebook, iar noi îți vom prezenta pas cu pas fiecare dintre ele pentru a putea avea acces din nou la informațiile tale.

Se poate întâmpla să uiți parola propriului cont, mai ales dacă browserul o ținea minte până acum și te logai forte rar tastând tu parola. Se poate întâmpla să ai parte de hackeri care să îți spargă contul așa că de aceea există metode de recuperare a unui cont de Facebook implementate de administratorii site-ului de socializare.

Recuperarea unui cont de Facebook – dacă ai uitat parola sau ți-a schimbat-o cineva

Să presupunem că cineva are acces la contul tău de Facebook și îți schimbă parola pentru a-ți restricționa șie accesul. Ei bine, poți face recuperarea unui cont de Facebook chiar și în condițiile astea.

În primul rând trebuie să accesezi pagina ASTA și să introduci în primul rând adresa ta de email sau numărul de telefon, după care confirmi faptul că vrei să faci recuperarea unui cont de Facebook resetând parola.

O să primești pe mail sau pe telefon, în funcție de alegerea ta un cod pe care trebuie să îl introduci după care vei putea să selectezi o nouă parolă.

Recuperarea unui cont de Facebook – după ce l-ai șters

Dacă ți-ai șters în mod intenționat profilulu dar îți dorești după o vreme recuperarea unui cont de Facebook, există două posibilități.

În general cei care își șterg contul tind să revină repede, așa că dacă faci parte din această categorie, tot ce trebuie să facei pentru recuperarea unui cont de Facebook șters este să te loghezi cu datele pe care le-ai avut ultima dată setate: user name-ul sau e-mailul și parola.

Dacă ai uitat parola poți da recuperare la fel ca în primul caz și primești un cod pe e-mail sau pe telefon după care schimbi parola.

În principiu, după ce ai făcut recuperarea unui cont de Facebook în acest fel, tot ce trebuie să urmărești sunt setările de securitate care s-ar putea să se fi schimbat între timp.

Recuperarea unui cont de Facebook – după ce a fost șters și dezactivat

Facebook, după o perioadă de timp dezactivează conturile de Facebook șterse de către utilizatori. În acest caz, încă mai există o speranță pentru recuperarea unui cont de Facebook, însă șansele scad dramatic.

În momentul în care introduci userul și parola pe care le-ai avut ultima oară înainte de a șterge contul, îți apare un mesaj care te informează că a fost dezactivat contul tău.

Atunci poți să completezi formularul ACESTA și Facebook va analiza dacă mai există datele contului tău și pot recupera. Procesul este unul de durată, iar răspunsul îl primești pe e-mailul pe care îl completezi.