Recuperarea parolei de Windows – care este procedura

Recuperarea parolei de Windows – care este procedura
17:03 09.04.2015

Recuperarea parolei de Windows se poate face acum mult mai ușor, după ce au introdus cei de la Microsoft o metodă nouă prin care poți face asta.

Recuperarea parolei de Windows în cazul în care ai uitat-o poate fi o adevărată durere de cap dacă nu știai de faptul că acum se poate face mult mai simplu. Cei de la Windows au introdus pentru Windows 7 și 8, toate variantele, o metodă pentru recuperarea parole de Windows.

Recuperarea parolei de Windows – în ce cazuri se poate face

Recuperarea parolei de Windows a devenit mult mai ușoară după ce toată lumea are acces la internet și trebuie neaparat să iși facă un cont Microsoft pentru a instala Windows-ul.

Recuperarea parolei de Windows se poate face în mai multe cazuri: dacă ați uitat parola puteți să primiți în adresa de mail setat un link pentru resetarea parolei sau dacă ați setat un număr de telefon la contul Microsoft primiți un cod pe care îl puteți utiliza tot pentre a reseta parola.

Recuperarea parolei de Windows – de unde se poate face

Recuperarea parolei de Windows o puteți face de exemplu fie de pe telefonul mobil dacă vă conectați la internet și la e-mailul vostru, fie de pe un alt calculator.

Dacă nu vă amintiți parola, nu funcționează sau credeți că o persoană accesează contul vostru de Microsoft și a schimbat parola, astfel că nu vă mai puteți conecta la Windows, trebuie să dați click pe linkul ACESTA.

Recuperarea parolei de Windows – ce trebuie făcut

După ce ați accesat link-ul de mai sus pentru recuperarea parolei de Windows, trebuie să urmați pașii de acolo și să selectați una dintre cele 3 situații.

Practic, recuperarea parolei de Windows înseamnă înlocuirea ei cu una nou, însă pentru a face acest lucru prin intermediu contului vostru Microsoft aveți nevoie de un cod de securitate pe care îl primiți pe adresa de mail asociată cu contul sau pe numărul de telefon, în funcție de selecția voastră.

După ce primiți codul, îl introduceți în căsuța specifică și următorul pas este să setați o nouă parolă. În mometul în care vă conectați la calculator data viitoare introduceți user-ul obișnuit și noua parolă, iar conectarea se va face cu succes după recuperarea parolei de Windows.

 

loading...