Reclama care îți arată că dependența de tehnologie a copiilor e o problemă serioasă [VIDEO]

, 13 Iul, 12:14

Cei care au crescut cu televizoare cu ecrane cam la fel de mari precum iPadurile actuale, care numărau doar trei canale, au avut o copilărie cu totul și cu totul diferită de cea a generațiilor actuale.

Deși avem de-a face cu o reclamă, care în mod evident apelează la afectivitate, nu putem contesta faptul că are aplicabilitate în viața reală. E suficient să aruncăm o privire în jur pentru a observa că fascinația pentru tehnologie o depășește pe cea pentru natură, chiar și în cazul copiilor. Am putea spune că e o consecință naturală a evoluției tehnologiei, dar totodată putem vorbi și de o involuție. Una spirituală.

Este, desigur, puțin exagerat modul în care ne sunt prezentate lucrurile. Există părinți care au reușit să își educe copiii într-o direcție potrivită, reușind să prevină obsesia pentru gadgeturile moderne. Cu toate acestea, reclama s-ar putea să te facă să îți fie dor de mirosul ierbii proaspăt tunse, și poate chiar să te facă să îți iei o clipă ochii de la ecranul smartphone-ului sau tabletei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail