Rainbow Six Siege va fi lansat până la finele anului [VIDEO]

O nouă experienţă exclusiv next-gen, Rainbow Six Siege va fi cel mai nou titlu din seria şi-l vom putea experimenta până la sfârşitul lui 2015.

Dacă aveţi o fascinaţie pentru FPS-uri, mai ales pentru shootere tactice, este imposibil ca de-a lungul anilor să nu fi experimentat câteva jocuri inspirate din romane de Tom Clancy. Nu de alta, dar franciza este una dintre cele mai profitabile din portofoliul celor de la Ubisoft.

Deja de câţiva ani a început să se discute de un joc intitulat Tom Clancy’s The Division. Deşi respectivul titlu arăta foarte bine încă din teaserul făcut public anul trecut la E3, se pare ca vom fi obligaţi să aşteptăm până în 2016 pentru a-l juca. Pentru a ne face aşteptarea mai uşoară, cei de la Ubisoft au anunţat un nou titlu care arată foarte bine şi promite să introducă câteva elemente inovatoare de gameplay.

Cu numele complet Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, acesta va fi disponibil începând cu 13 octombrie 2015. După cum au promis în urmă cu câteva zile, Rainbow Six Siege va fi unul dintre primele titluri din portofoliul Ubisoft compatibile doar cu Xbox One, PS4 şi PC. Misiunile vor implica un volum semnificativ de tact pentru a reuşi să vă dominaţi echipele de adversari, indiferent dacă sunteţi terorişti sau anti-tero.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre această lansare, dar vă puteţi deja arunca la o precomandă, context în care, veţi câştiga acces la un beta restrâns.

 

11:30 16.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video