Noile imagini cu carcasele de Galaxy S7 ne arată designul telefonului

Noile imagini cu carcasele de Galaxy S7 ne arată designul telefonului
15:44 24.12.2015

Încă o dată, imaginile cu carcase scot la iveală designul unui telefon Samsung înainte ca acesta să fie lansat.

Samsung Galaxy S7 este unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2016, iar zvonurile în legătură cu acesta încep să se înmulțească cu cât ne apropiem mai mult de data oficială de lansare. Dacă este să le dăm crezare celor de la China Mobile, aceasta ar putea fi în luna martie a anului viitor. În ceea ce privește telefonul, Phonearena menționează că acesta ar putea fi lansat în patru variante: Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S7 Plus și S7 Edge Plus.

Samsung Galaxy S7 Plus 1

Mai mult decât atât, toate cele patru variante vor debuta pe piață în același timp. Două dintre cele patru versiuni (Samsung Galaxy S7 și S7 Plus) au apărut și într-o serie de imagini, alături de carcasele construite special pentru ele. În ceea ce privește designul, se pare că butonul Home va avea o formă dreptunghiulară, în timp ce butoanele pentru controlul volumului vor fi așezate pe marginea stângă. Cel pentru pornirea aprinderea ecranului va fi situat în dreapta.

După cum probabil știți, viitoarele flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi disponibile în două versiuni diferite: una dintre ele va include procesorul Snapdragon 820, cealaltă va fi dotată Exynos 8890, cel mai puternic model al coreenilor. Fiecare dintre acestea va fi rezervată unor anumite zone.

Samsung Galaxy S7 1

Din câte se pare, modelul Samsung Galaxy S7 dotat cu Snapdragon 820 nu se va găsi decât în Statele Unite, la operatorii Verizon, Sprint și US Cellular, și în China. De cealaltă parte, versiunea internațională deblocată va beneficia de Exynos 8890, model care va fi furnizat tuturor operatorilor de rețele GSM. Astfel, Samsung Galaxy S7 nu se ba găsi decât la operatorii de rețele CDMA.

loading...