04 dec. 2015 | 13:09

Pornhub îți recomandă cadoul ideal pentru cei dragi de sărbători

VIDEO
Pornhub îți recomandă cadoul ideal pentru cei dragi de sărbători

Cu ocazia sărbătorilor, cei de la Pornhub au lansat o nouă reclamă interesantă.

Perioada sărbătorilor de iarnă aproape a sosit, iar cei de la Pornhub nu aveau cum să rateze ocazia de a lansa încă o reclamă. De data aceasta, reclama lor vizează relația cu bunicii și ne arată probabil una dintre cele mai ciudate interacțiuni pe care le puteți avea cu cei mai bătrâni. Înainte de a vă descrie reclama, menționăm că aceasta nu afișează niciun fel de conținut nepotrivit, astfel că o puteți viziona la muncă fără probleme.

[related]

La început, putem vedea o familie care petrece sărbătorile împreună. Fiecare membru dăruiește și primește cadouri, cu excepția bunicului singuratic, care apare în cadru la un moment dat. Acesta este văzut de nepotul său, care probabil este întristat de faptul că bunicul stă singur. Nepotul ia un plic și îl înmânează rudei sale.

Bătrânul deschide plicul, iar atunci când vedere ce este înăuntru, zâmbește și își îmbrățișează nepotul. Dar ce se află oare în plic? O fotografie veche în care apar bunicul și bunica împreună când erau tineri? Bilete de avion? Nu. Plicul conținea un card cadou pentru serviciul Pornhub Premium. Ce înseamnă asta? Înseamnă că bunicul are acum acces la pornografie Full HD și la o cantitate uriașă de conținut de calitate.

Mai mult decât atât, videoclipurile se încarcă mai repede, pentru că nu e frumos să-i lași pe cei bătrâni să aștepte. În cazul în care vreți să le faceți o surpriză similară celor dragi, Pornhub Premium este disponibil AICI.