Playtest – Un MP3 player UTOK Explorer Waterproof e bun pentru triatlon

Apariția smartphone-urilor și adoptarea lor de majoritatea populației a dus la scăderea în popularitate a altor dispozitive. În minte vin instant camerele foto compacte și MP3 playerele. Totuși, producătorii s-au reorientat și au început să ofere produse pentru diverse categorii de public. De exemplu, camerele compacte au devenit mai performante, iar MP3 playerele au devenit mai compacte și mai ușoare. 

UTOK Explorer Waterproof este genul de gadget care demonstrează că un MP3 player încă poate fi util în această perioadă în care conținutul multimedia și-a făcut casă pe telefoanele inteligente.

Înainte de orice, trebuie menționat că nu este un dispozitiv pentru toată lumea. MP3 player-ul este gândit special pentru persoanele care fac mult sport, de unde și ”glumița” cu triatlonul din titlu.

UTOK Explorer Waterproof este (după cum probabil v-ați dat seama deja) și rezistent la apă și vine cu un spațiu de stocare de 8GB. Cu toate că nu pare foarte mult, în cazul în care aveți smartphone-uri cu 32 sau 64GB spațiu de stocare, trebuie să știți că în cei 8GB ar încăpea peste 1.500 de melodii, așa că șansele de a vă plictisi de muzica din playlistul continuu sunt destul de mici.

Designul este compact și atrăgător, dar nu ieșit din comun pentru un dispozitiv de acest gen. Gadgetul arată ca două căști hands-free legate între ele cu o bandă subțire. Designul este ergonomic și la numai 25 de grame nu incomodează nici la alergare, nici la purtarea obișnuită.

Pentru cei care vor să înoate, MP3 playerul vine cu un set de protecții pentru căști speciale, care previn intrarea apei în urechi. Aparatul în sine este certificat IPX8, însemnând că este rezistent la scufundări îndelungate, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Pentru că nu am avut drum la bazin, am testat gadgetul în cadă și la duș și nu am avut niciun fel de problemă.

UTOK (2)

Experiența cu UTOK Explorer Waterproof

Sincer, nu am mai folosit de foarte mult timp un MP3 player, mai exact de când mi-am luat primul smartphone. Totuși, am descoperit câteva avantaje importante ale MP3 player-ului de la UTOK.

În primul rând, am fost încântat de autonomie. Pe cutie scrie că bateria ar trebui să reziste undeva la 10 ore de ascultare. Comparat cu alte MP3 playere nu pare foarte mult, dar trebuie să ținem cont de dimensiunile foarte compacte ale acestui model. Totuși, m-am bucurat câteva zile la rând de muzică fără să încarc gadgetul, având în vedere că l-am folosit în drumul spre serviciu și cel pe casă (cam două ore în fiecare zi).

Cu telefonul era destul de complicat, deoarece uneori, când plec de la birou, bateria e deja prea descărcată ca să îmi mai permit să pornesc și muzica pe căștile mele Bluetooth. Încă un avantaj a fost că am economisit bateria telefonului și m-am bucurat mai mult de Internet la o singură încărcare.

Calitatea muzicii nu este extraordinară și am simțit nevoia de mai mult bass, dar volumul este foarte puternic, iar fiind vorba despre căști de tip in-ear, zgomotul din afară nu pătrunde foarte ușor.

Nu credeam că voi mai găsi utilitate într-un MP3 player, dar UTOK Explorer Waterproof a reușit să mă convingă. Nu este un gadget pentru melomani, ci pentru cei care vor să facă sport fără să care telefoanele după ei, fără să se încurce în fire și fără să își facă griji privind transpirația sau apa din bazin. Este și un device ieftin pe care îl puteți cumpăra de AICI. În perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, UTOK Explorer Waterproof Headphones vor avea o reducere de 45%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: