Personajele Disney se transformă în lămpi create de Philips

Personajele Disney se transformă în lămpi create de Philips

În urma unei colaborări cu Disney, cei de la Philips a anunţat o serie de lămpi autonome pentru cei mici.

Indiferent dacă aveţi copii de o vârstă foarte fragedă sau doar un suflet de copil într-un corp de adult, noile lămpi de Philips vă vor face noaptea mai frumoasă. Acestea sunt intitulate SoftPals şi sunt suficient de sigure încât să poate fi ţinute chiar şi în pat, similar cu nişte păpuşi de pluş.

Pentru că nu avem cu toţii aceleaşi personaje preferate din filmele de animaţie produse de Disney în ultimii ani, numărul de forme sub care puteţi achiziţiona noile lămpi de la Philips este foarte mare şi promite să se extindă şi mai mult în timp. Fiecare membru al familiei SoftPals, în mare parte este realizat din silicon, o particularitate menită să-l facă moale, sigur şi uşor de strâns în braţe.

La interior, pe lângă un bec LED cu o durată de viaţă fabuloasă, ascunde un set de baterii cu o autonomie foarte mare. Această combinaţie inspirată vă scapă de cabluri de alimentare trase în pat şi asigură o temperatură scăzută a lămpii. În plus, include şi un timer, pentru ca jucăria să se stingă singură după 5 minute, dacă vă doriţi sau dacă au reuşit deja să faciliteze somnul copilaşului vostru.

Preţul pentru noile jucării SoftPal începe de la 25 de dolari şi ar trebui să fie disponibile în următoarea perioadă într-un număr semnificativ de magazine. În prima etapă, formele sub care veţi putea achiziţiona o astfel de jucărie vor fi inspirate din Frozen, Spider-Man şi Monsters Inc. Cu un pic de noroc, nu ar trebui să treacă foarte mult timp până vom vedea şi lămpi inspirate din Star Wars.

philips softpals

Citește și: