Pentru televizoare curbate, LG „curbează” și sunetul cu un soundbar nou

Pentru televizoare curbate, LG

Încercând să se diferenţieze un pic de concurenţă, LG a anunţat primul său soundbar curbat sub forma noului Music Flow HS8.

Dacă aţi reuşit performanţa de a investi o sumă generoasă de bani într-un televizor curbat, este foarte probabil să vă doriţi şi noul sistem audio de la LG, nu de alta, dar se asortează de minune. LG Music Flow HS8, pe lângă faptul că este curbat şi funcţionează precum un sistem audio clasic 4.1, are şi o putere de 360W. În plus, este compatibil cu cele mai noi tehnologii şi introduce, pentru prima oară şi câteva scenarii noi de utilizare.

Din câte se pare, poate recepţiona muzică de pe un smartphone sau o tabletă prin intermediul standardului Google Cast, pe lângă clasicul Bluetooth. Folosind conexiunea WiFi din casă, muzica voastră preferată se poate muta cu voi dintr-o cameră în alta dacă aveţi mai multe dispozitive audio de la LG din seria Music Flow. Astfel, puteţi crea un sistem multi-speaker şi multi-room în câţiva paşi simpli. În ceea ce priveşte calitatea audio, deşi se aude foarte bine, are un sentiment sporit de spaţialitate şi face o treabă foarte bună la redarea unei plaje impresionante de frecvenţe, în parte şi datorită unui set de tweeter poziţionate pe lateralele soundbar-ului.

În aceeaşi ecuaţie este introdusă şi o nouă tehnologie inteligentă de recunoaştere a specificaţiilor conţinutului audio redat cu numele de i-Sound Mode. Aceasta din urmă nu doar că-şi poate da seama cu precizie dacă vă jucaţi, vizionaţi un film sau un concert, dar este capabilă să ajusteze mai mulţi parametri ai experienţei audio pentru ca sunetul pe care îl auziţi să fie apropiat sau identic cu cel gândit de creatorul conţinutului.

LG va lansa Music Flow HS8 în Europa începând de săptămâna viitoare, deşi nu avem încă un preţ exact sau detalii mai precise legate de disponibilitate.

Citește și: