22 apr. 2015 | 13:37

Parole Counter-Strike 1.6 – cele mai noi coduri CS 1.6

Gaming
Parole Counter-Strike 1.6 - cele mai noi coduri CS 1.6

Am strâns o listă cu parole Counter-Strike 1.6 care îți pot fi foarte utile dacă ești un gamer înrăit și vrei să joci cu cheats.

Pentru cei care nu au jucat niciodată  cu parole Counter-Strike 1.6, sau niciun fel de CS, trebuie să facem precizarea că este un joc de tip FPS, adică prescurtarea de la First Person Shooter, sau mai simplu spus ‘shooter’, care este un mod al cunoscutului joc video Half-Life.

Dacă nu ați jucat niciodată cu parole Counter-Strike 1.6, vă recomand cu căldură să încercați această experiență pentru că veți vedea o nouă latură a jocului, cu multe posibilități.

Cu toate astea. nu este recomandat să jucați cu parole Counter-Strike 1.6 în varianta multiplayer deoarece nu este corect față de ceilalți jucători din rețea, plus că riscați ban permanent din partea oricărui administrator de server pentru o asemenea încălcare a jocului.

[related]

Parole Counter-Strike 1.6 – cum a luat naștere isteria din jurul jocului

CS 1.6 nu este deloc un joc ușor, indiferent că vorbim despre cei care îl joacă pentru prima oară, fie că vorbim despre veterani. Tocmai din acest motiv a apărut modul de joc cu parole Counter-Strike 1.6, pentru a trece mai ușor peste dificultățile ce apar pe parcurs.

Jocul a debutat prin anul 2000 și de atunci a câștigat tot mai mulți fani. Counter-Strike 1.6 este foarte popular și datorită culturii din jurul său care include jucători profesioniști și ligi de CS, cheatingul cu folosirea de parole Counter-Strike 1.6 și tot felul de comportamente. Unele dintre echipele profesioniste, numite și clanuri, câștigă mulți bani prin aceste jocuri.

Parole Counter-Strike 1.6 – cele mai tari parole

BadBoy v.4.2 – una dintre cele mai tari Parole Counter-Strike 1.6 prin care beneficiezi de speed, wall și autoaim. După pornirea jocului apasă tasta END.

Aim Hack Wall – Se activează cu tasta DEL

Unban cs 1.6 – cu acest cod poți să ștergi ban-ul pe care l-ai primit pe un anumit server

OpenGL Multihack – îți oferă acces la Aimboat, SpeedHack, FarESP, FullESP, Flash Removal, RadarHack, Wallhack, Entity, BunnyHop, PlayerGlow, Crosshairs, Lambert.

CN Hack Final Updated – aim, spinhach, fastfire,  speed, burstfire, wall

Silent Aim

Super Simple Wall – este un cod nedetectabil și oferă wall, no smoke și no flash

HLGL2 – Oferă DepthRange XQZ Wallhack

CCA Exceed Final – oferă rute automate la anumite hărți, wallhack și aimbot

BiolaPeg – trece neobservat de către  SXE Injected, HL Guard și cheating death.

YamH Cheat – Patch nedetectabil CS  1.6 pentru aim, wall, speed, spin, fastfire, burstfire

OGZ Remake – Aimbot, Wallhack, SpeedHack, RadarHack, PlayerGlow, Fullbright, PixelStyle

Parole Counter-Strike 1.6 noi

Evil h00k – Codul contine: speed hack, wall hack, aim,no recoil

Ecc.5.2 – codul contine : aim,wall,silent aim,no recoil,esp,radar modificat,bunny-hop.

Extreme Aimbot – aim la maximum, wall

UCP Wall hack – conține doar wall hack

Super Simple Wall Hack v7.3 – este cea mai simplă dintre parole Countre-Strike 1.6. Are urmatoarele facilitati: Perfect Depthrange Style Walls, NoFlash, NoSmoke, NoSky, NoAds, Lambert, Crosshair