Omul care te va inspira să iei decizii radicale în viața ta [VIDEO]

Și dragostea vă va ține aproape până când… trebuie să împărțiți totul pe jumătate și fiecare să ia o parte. Aceasta ar putea fi o definiție a căsătoriei, iar un bărbat a luat-o ad litteram.

Actualizare Cel care a tăiat obiectele în jumătate nu este un soț, ci o firmă de avocatură. Deutsche Anwaltauskunft din Germania a gândit o campanie care să atragă atenția lumii asupra sa și a inventat un soț supărat: Martin G. „Am vrut să atragem atenția cuplurilor tinere, încă necăsătorite. Așa am decis să facem o campanie virală, dar nu ne așteptam la rezultatul global la care s-a ajuns”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei, conform Mashable.

Divorțul e la fel de natural precum o căsnicie, doar că la final se lasă cu împărțirea averii comune. Ce te faci însă dacă ai bunuri care nu pot fi împărțite decât după ce le vinzi? Iei un flex, un cuțit sau o drujbă și te apuci să faci sfânta dreptate și să le împarți. Cel puțin asta a făcut un bărbat din Germania și totul pentru Laura.

Oricine ar fi Laura, trebuie să fie o femeie tare norocoasă. A primit de la fostul soț jumătate de iPhone 6, jumătate de canapea, jumătate de mașină și chiar jumătatea unui urs de pluș. Jumătățile sale au ajuns pe eBay, ca să mai recupereze, dacă se poate, paguba a peste un deceniu de căsnicie.

Videoclipul de mai jos începe cu dedicație pentru Laura, după cum este și titlul. „Mulțumesc pentru 12 ani «minunați», Laura! Chiar ai ajuns să permiți jumătate din tot ce am” se arată la începutul clipului. Laura merită, așa că a primit și jumătate de mașină, după cum informează și Mashable.

Răzvan Băltărețu
13:35 19.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video