03 apr. 2015 | 06:36

Noua boxă Samsung îţi oferă sunete din toate direcţiile – Radiant 360 R7

ACTUALITATE
Noua boxă Samsung îţi oferă sunete din toate direcţiile - Radiant 360 R7

Cu un design atrăgător, cei de la se mândresc cu noua lor boxă wireless Radiant 360 R7, ce ar trebui să vă uimească prin performanţa audio.

De-a lungul anilor, rareori am văzut creaţii care să intre în categoria reinventării unei banale boxe. Designul acestor dispozitive, în 9 din 10 cazuri, este incredibil de apropiat. Există însă şi excepţii de la regulă. La CES anul acesta cei de la Samsung au anunţat două boxe omnidirecţionale cu un design futurist. La momentul respectiv însă, nimeni nu ştia când vor ajunge pe piaţă şi care va fi preţul lor aproximativ. Răspunsul a venit în aceste zile.

Ilustrată în imaginea de mai sus este cea mai recentă boxă wireless a sud coreenilor. Poartă numele de Radiant 360 R7 şi ar trebui să poată fi achiziţionată până la finele acestei luni la un preţ de aproximativ 500 de dolari. În contextul în care există o varietate foarte mare de boxe Bluetooth la preţuri mult mai accesibile decât atât, ar fi bine să vă gândiţi foarte bine dacă aceasta este investiţia care vi se potriveşte. Pentru a justifica acea valoare numerică, Samsung nu a creat doar un design futurist ci şi o tehnologie proprietară intitulată Ring Radiator. Aceasta din urmă reprezintă un mod destul de impresionant de a umple o cameră cu sunet fără a fi foarte evidentă sursa zgomotului.

Pentru că nu puteau lipsi funcţii smart din ecuaţie, Radiant 360 R7 comunică pe calea aerului cu orice alte televizoare, soundbar-uri sau gadgeturi mobile din portofoliul Samsung. De asemenea, o astfel de boxă poate sta la baza unui sistem audio multi-room, format din incinte acustice amplasate în camere diferite ce-şi iau semnal audio dintr-o aplicaţii de smartphone – Multiroom App 2.0.

În cazul în care sunteţi impresionaţi de ideea de a umple o cameră cu sunet de calitate cu doar câteva boxe omnidirecţionale, merită să aveţi în vedere că cei de la au făcut prima oară ceva de genul ăsta la începutul anilor 2000 odată cu lansarea Beolab 5. Clasificată de mulţi ca fiind cea mai bună boxă din lume, creaţia de mai jos are un design mult mai futurist decât cel ieşit din mâinile designerilor Samsung.

beolab5-1l

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele