Noile imagini cu smartphone-ul Android al celor de la Nokia

Noile imagini cu smartphone-ul Android al celor de la Nokia

Cei de la Nokia pregătesc un nou smartphone-cu Android, iar noi poze cu acesta au apărut de curând pe internet.

După cum știți, datorită înțelegerii cu Microsoft, cei de la Nokia nu pot lansa un smartphone până în anul 2016. A rămas mai puțin de un an până când aceasta expiră, iar finlandezii se pare că nu pierd timpul, așa cum reiese dintr-o serie de imagini apărute recent. Acestea ne înfățișează viitorul telefon al celor de la Nokia, unul care va rula, după cum scrie publicația Phonearena, va rula sistemul de operare al celor de la Google.

Imagini Nokia C1

Din punct de vedere al designului, telefonul arată promițător, fiind un ”metal uni-body” și având un ecran de dimensiuni mari și margini extrem de subțiri. De asemenea, butoanele de navigare vor fi poziționate pe ecran. Din punct de vedere al software-ului, Nokia ar putea apela la propriul Z Launcher, instalat alături de Android 6.0 Marshamllow. De cealaltă parte, specificațiile ar putea include un ecran de 5 inci, un procesor Intel Atom alături de 2GB RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli.

Nokia C1 3

Nu știm exact când va fi lansat telefonul, însă evenimentul ar putea avea loc în luna septembrie, așa cum a fost cazul tabletei N1, anul trecut. Tableta este construită în jurul unui panou de 7,9 inci cu o rezoluție de 1536 x 2048 de pixeli. Partea de procesare este asigurată de un procesor Intel Atom Z3580 quad core tactat la 2,3 GHz cu suport pentru 64 de biţi şi 2GB de memorie RAM și poate fi achiziționată la un preț bun de AICI.

Citește și:
Etichete: