Moș Nicolae preferă Android

Moș Nicolae preferă Android
20:24 03.12.2015

La sfârșitul acestei săptămâni ne vom pregăti ghetele și le vom lăsa aproape de ușă, însă, până la apariția cadourilor, dezbatem ce sistem de operare preferă Moș Nicolae pentru smartphone-ul său.

Sunt multe păreri prin redacție, însă câteva voci au menționat câteva argumente imbatabile pentru Android. Iată care sunt acelea:

Un program încărcat necesită aplicații Google bine integrate. Moș Nicolae va folosi din plin aplicații precum Contacts, Calendar și mai ales Maps, dacă vrea să ajungă la toți copiii.

Moș Nicolae nu vizitează doar România, ci multe alte țări. Deși am crede că ar avea timp să învețe toate limbile țărilor pe care le vizitează, suntem convinși că protectorul copiilor se folosește din plin de aplicația Google Translate.

Android are cea mai importantă trăsătură în comun cu Moș Nicolae. Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, IceCream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop și Marshmallow sunt dulciurile ce au definit fiecare release Android și, deși nu încap toate într-o pereche de ghete, puteți să vă așteptați ca unele dintre ele să vă întâmpine în dimineața zilei de duminică.

Dacă preferi dulciuri de care să te bucuri cât mai mult timp, UTOK desfășoară în perioada 27 noiembrie – 6 decembrie campania “Parada cadourilor de Moș Nicolae”, iar aromele pe care le oferă fanilor tehnologiei accesibile sunt de KitKat și Lollipop, atât pentru tablete, cât și pentru smartphone-uri. Puteți profita de primele reduceri la noile apariții UTOK Q5 GT (449 lei) și UTOK Hello 7Q LTE (399 lei), ambele echipate cu conectivitate 4G, procesoare Quad Core 64-bit și Android Lollipop 5.1. De asemenea, tot la UTOK găsiți televizoare și accesorii cu reduceri de până la 58%.

Singurul lucru de care trebuie să te asiguri este că ai ghete suficient de mari pentru cadourile pe care le vrei în acest an.

loading...