Microsoft Office 2016 ar putea fi lansat în mai puțin de o lună

Microsoft Office 2016 ar putea fi lansat în mai puțin de o lună

Cei de la Microsoft ar putea lansa noul pachet Office 2016 până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an.

Microsoft pare a fi pregătită să lanseze cea mai nouă versiune a pachetului Office pentru Windows până la finalul lunii vitoare, după cum relatează cei de la Verge. Din câte se pare, Office 2016 va veni cu o nouă temă, identică celei care poate fi întâlnite pe variantele de iOS, Max și Android.

Compania din Redmond a îmbunătățit câteva dintre cele mai importante aspecte din Office. Acestea vizează funcția de căutare, atașamentele, stocarea și performanțele din timpul livrării de email-uri. De asemenea, inserarea de imagini în Word 2016 și în Excel 2016 va fi efectuată într-un mod diferit.

Principala adiție este reprezentată, totuși, de posibilitatea ca mai multe persoane să editeze un document în același timp, folosind versiunea pentru desktop. După cum probabil știți, în trecut aceasta se găsea doar pe varianta de web. Primul care va beneficia de aceasta va fi Microsoft Word, urmat apoi de Power Point și de Excel.

Lansarea nu a fost confirmată în mod oficial de către Microsoft, astfel încât nu putem fi siguri că aceasta va avea loc în data de 22 septembrie. Surse din cadrul companiei susțin că varianta finală se află deja în teste, așa că data de 22 septembrie furnizată inițial de site-ul WinFuture ar putea fi adevărată.

Citește și: