13 ian. 2015 | 19:28

Leoht – poşeta inteligentă vă încarcă gadgeturile în deplasare

ACTUALITATE
Leoht -  poşeta inteligentă vă încarcă gadgeturile în deplasare

După ce am văzut mai multe ghiozdane cu funcţii smart şi încărcare solară, a sosit momentul pentru  Leoht, prima poşetă capabilă să vă încarce gadgeturile.

Într-o perioadă în care suntem dependenţi de gadgeturi precum telefoane, tablete sau alte mobile, cea mai mare pare problemă cu care ne confruntăm zilnic ţine de alimentarea lor cu energie electrică. Din acest motiv, am ajuns să apelăm la tot felul de de dimensiuni mai mari sau mai mici. Respectivele dispozitive nu sunt însă foarte feminine, motiv pentru care, cineva s-a gândit la o soluţie mai creativă.

Ilustrată în imaginea de mai sus este o poşetă aparent obişnuită cu numele de Leoht. Aceasta este supradimensionată, în conformitate cu tendinţele actuale ale pieţei, iar exteriorul este din piele. Pe lângă un aspect general de produs premium, la interior, Leoht ascunde în bază un acumulator destul de generos, de 6000 sau 10.000 mAh. Pe lângă faptul că vă duce bateria unui iPad de ultimă generaţie la 85%, este capabil să vă încarce în deplasare un iPhone de ultimă generaţie de 5-6 ori. Deşi nu vom putea niciodată să afirmăm că este dezordine în poşeta unei doamne sau domnişoare, cineva sigur va aprecia eficienţa la căutare oferită de un set de LED-uri ascunse în pereţii interiori ai genţii. În cazul în care vreţi cu adevărat de sex feminin, puteţi profita de buzunarul ascuns în poşetă de care veţi şti doar voi.

Pentru că designul unui astfel de accesoriu de modă ar fi fost perturbat de un port USB exterior, încărcarea acumulatorului intern se realizează prin inducţie electromagnetică. Există şi un port microUSB care îndeplineşte aceeaşi sarcină, dar acesta este foarte discret. Leoht este compatibilă cu standardul Qi şi se livrează cu un stand de încărcare. Pentru un pic de varietate, din start va fi disponibilă în trei variante cu mici variaţii de design. Preţul de pornire pentru Leoht este de 300 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele