Jocurile video vor avea o grafică impresionantă și acum vedem primele teste [VIDEO]

Imaginea de mai jos este cea mai recentă demonstraţie a faptului că nu mai durează mult până vom vedea creaţii fotorealiste reproduse în jocuri în detaliu.

Având în vedere evoluţia tehnologică şi scăderea costurilor pentru o putere de procesare fabuloasă în comparaţie cu acum câţiva ani, este inevitabil să vedem cât mai curând jocuri fotorealiste.

Cea mai recentă întruchipare a acestei realităţi vine de la de la un francez cu numele de Dereau Benoit. Acesta din urmă, în timpul său liber, fără să obţină vreun profit financiar din acest proiect, a creat un apartament 3D cu un nivel de detalii incredibil folosind motorul grafic În contextul în care contra unui preţ modic pe lună puteţi şi voi să creaţi conţinut în UE4, Unreal Paris poate fi perceput ca o mostră infimă pentru ceea ce urmează să vedem în jocuri în viitorul foarte apropiat.

Benoit a vrut să demonstreze că un motor grafic performant precum poate fi folosit fără dificultăţi majore pentru a recrea scene ce par mai degrabă fotografii decât grafică computerizată. În definitiv, nu este uşor să faci de la zero un apartament complet cu dormitor, bucătărie, living, holuri şi o baie incredibil de cochetă. Totul este încărcat de detalii surprinzătoare, lumina soarelui se strecoară într-un mod surprinzător de natural prin ferestrele deschise, umbrele generate sunt reproduse într-un mod realist, iar reflexiile pur şi simplu nu par generate digital.

Partea cea mai atrăgătoare a acestui proiect este că, pe lângă faptul că îl puteţi observa în detaliu mai jos, dacă sistemul vostru vă permite, îl puteţi descărca şi pe propriul PC şi experimenta ca pe un joc accesând această adresă.

Alexandru Puiu
17:34 31.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video