Jocul în care ești un star rock: Guitar Hero Live a fost lansat oficial în România

Jocul în care ești un star rock: Guitar Hero Live a fost lansat oficial în România

Guitar Hero este, fără îndoială, un fenomen al culturii pop, care a adus cu sine un nou mod de a interacţiona cu muzica. Acum revine cu noul Guitar Hero Live, care îți va duce visul de a simula o carieră de star rock la un alt nivel. 

Activision Publishing anunță lansarea noului joc în România azi, 23 octombrie. Dezvoltat de FreeStyleGames, cei din spatele unor nume precum DJ Hero și DJ Hero 2, Guitar Hero Live vine la pachet cu un nou controller în formă de chitară, sute de melodii și două moduri noi de joc: GH Live, un mod în care jucătorii cântă într-o trupă adevărată, în faţa unui public adevărat, care reacţionează în timp real la prestaţia bună sau proastă a celor de pe scenă, cât și GHTV, prima rețea de videoclipuri muzicale în care jucătorul e implicat total din lume.

Activision și FreeStyleGames aduc experiența Guitar Hero Live și pe iPhone, iPad și iPod Touch încă din momentul lansării, urmând ca suportul pentru Apple TV să fie implementat până la finalul anului. Versiunea pentru dispozitive mobile a jocului este disponibilă într-un bundle cu un controller chitară ce funcționează împreună cu dispozitivele Apple.

Noul controller chitară vine cu şase butoane: două rânduri a câte trei butoane care reflectă mai bine modul în care se cântă la acest instrument şi asigură o şi mai mare distracţie pentru toţi jucătorii, indiferent de nivel. Această inovaţie simplă aduce mai multă uşurinţă pentru începători, dar şi complică lucrurile pentru cei avansaţi sau pentru veterani.

Guitar Hero Live include melodii semnate de artiști precum The Rolling Stones, The Black Keys, Queen, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Fall Out Boy, Pearl Jam, Bruno Mars, Weezer, Iggy Pop, Alt-J, Jet, ZZ Top, Rage Against the Machine, Megadeth, The Strokes, Royal Blood, Ed Sheeran, Gary Clark Jr. și multi alții. Lista completă care va fi reînnoită constant poate fi găsită aici.

Guitar Hero Live este acum disponibil în versiunea controller plus joc pentru PlayStation 4 și PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360, Wii U și iPhone, iPad și iPod Touch, iar până la finalul anului și pentru Apple TV la prețul de 389.90 RON, respectiv 399.90 RON în funcție de platformă. Un pachet cu două controllere plus joc este disponibil pentru PlayStation 4 și Xbox One la pretul de 499.90 RON, în timp ce controllerul chitara este disponibil separat pentru cei care doresc ulterior al doilea controller la prețul de 189.90 RON. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: