Universul Marvel se schimbă: Cine este versiunea feminină a lui Thor [FOTO]

Universul Marvel se schimbă: Cine este versiunea feminină a lui Thor [FOTO]

Anul trecut, Marvel Comics a anunțat că cei din familia Odinson nu mai sunt „vrednici” să posede puterea lui Thor, din motive neclare. Dar Universul are nevoie de un Thor, așa că celebrul ciocan Mjolnir a fost ridicat de o femeie, a cărei identitate nu era cunoscută.

Existau o mulțime de speculații, dar nimic clar. După o luptă crâncenă cu Distrugătorul pe un câmp petrolier din Oklahoma, versiunea feminină a lui Thor își dă jos coiful și își dezvăluie chipul. Astfel, descoperim că e nimeni alta decât Jane Foster.

thor femeie

Fosta iubită (umană) a lui Thor, interpretată de Natalie Portman în universul cinematografic Marvel, suferă de cancer, iar activitățile sale războinice nu o ajută deloc. Dar trebuie să continue lupta, pentru că, după cum am spus, lumea are nevoie de un Thor.

thor jane

Revelația nu implică faptul că mantia lui Thor se va întoarce la un Odinson, mai devreme sau mai târziu. „Această revelație doar zgârie suprafața sub care se află o nouă poveste cu Thor, este pur și simplu preludiul care va transmite șocuri în întregul univers Marvel”, au explicat reprezentanții Marvel.

Seria a înregistrat un record al vânzărilor, iar schimbarea a adus o mulțime de cititoare de toate vârstele, așa că e de așteptat ca povestea cu versiunea feminină a lui Thor să își mențină cursul ceva timp. Dar cum rămâne cu filmele?

Marvel Cinematic Universe are o abordare proprie, iar puterea necesară pentru a-l ridica pe Mjolnir ne-a fost dezvăluită în The Avengers: Age of Ultron. Ținând cont de desfășurarea acțiunii, nu avem motive să credem că o vom vedea pe Natalie Portman cu pelerină și coif prea curând.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: