26 iul. 2015 | 18:41

Huawei G8 apare în primele poze și se anunță un phablet ieftin foarte bun

ACTUALITATE
Huawei G8 apare în primele poze și se anunță un phablet ieftin foarte bun

Huawei Ascend G7 a fost unul dintre cele mai bune phablet-uri „de buget” din 2014, iar chinezii pregătesc o versiune nouă pentru anul acesta. Huawei G8 are un design mai plăcut, iar dotările mai puternice.

Huawei Ascend G7 cu alura sa de phablet a venit într-o vreme foarte bună. Apple a lansat așa ceva anul treuct, Samsung deja pregătește a cincea generație pentru Note 5 și este clar că dispozitivele cu ecran de 5,5 inci sau mai mare nu sunt o raritate. Pentru 2015, Huawei propune acest G8 cu design mult schimbat față de anul trecut, dar și dotări mai bune.

Anul trecut, când am scris review-ul pentru Huawei Ascend G7, am spus că minusul cu adevărat sesizabil este rezoluția ecranului. Speram la unul full HD, ar fi fost foarte bun, și din fericire vine anul acesta. Ecranul va fi de 5,5 inci full HD și cel mai probabil cu tehnologie AMOLED. Dincolo de ecran, toate celelalte componente sunt actualizate pentru acest an.

Dacă nu vrei să aștepți până va fi lansat Huawei G8, poți alege oricând un Huawei P8, smartphone-ul de vârf al companiei, sau modelul de anul trecut, adică Huawei Ascend G7.

Astfel, procesorul este un Qualcomm Snapdragon 615 cu opt nuclee, are 3GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB în cea mai bună configurație. Mai există una mai ieftină cu 2GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. În plus, vei putea adăuga un card microSD, oferă slot pentru așa ceva. Telefonul are și conectivitate 4G/LTE, iar camera foto este de 13 megapixeli cu una frontală de 5 megapixeli, scrie PhoneArena.

Huawei G8 imagini neoficiale

Spre deosebire de anul trecut, Huawei folosește și un scanner de amprente pentru G8, iar prețul începe de la 370 de dolari pentru versiunea mai slab dotată, cealaltă fiind la un preț de peste 430 de dolari. Bateria va fi de 3.000 mAh, iar telefonul va fi disponibil în trei nuanțe de culoare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele