HTC crede că nu știi ce să alegi între Apple şi Samsung [VIDEO]

HTC ne demonstrează, printr-o glumă destul de drăguţă, de ce ar trebui să renunţaţi la iPhone şi Galaxy S în favoarea recent lansatului HTC One M9.

Nu trebuie să fiţi utilizatori de smartphone pentru a vă da seama că există o competiţie acerbă între companiile producătoare. Numărul semnificativ de procese desfăşurate între Samsung şi Apple de-a lungul anilor reprezintă doar o mostră infimă din acest trend. Apoi, vin reclamele ironice şi atacurile mai puţin subtile din materialele de marketing menite să vă convingă că ar trebui să vă schimbaţi telefonul.

astfel de mostră de umor a fost publicată online de cei de la . Constă într-un clip de aproximativ două minute care descrie o boală intitulată Bi-phonal Displeasure Disorder. Aceasta din urmă este inventată de echipa de marketing a taiwanezilor şi se manifestă printr-o lipsă de entuziasm acută manifestată de persoanele care nu ştiu ce să cumpere când sunt puşi să aleagă între un Samsung şi un Apple.

,,Dacă simţi că suferi de a fi obligat să alegi între aceleaşi opţiuni vechi pentru un smartphone, Cellami s-ar putea să te ajute să te vindeci de Bi-phonal Displeasure Disorder – afecţiunea pe care aţi experimentat-o. Puteţi de asemenea să evitaţi tratamentul cu acest medicament îngrozitor prin utilizarea unui HTC One M9 şi luând singuri câteva decizii reale.” Cellami este numele unui medicament ipotetic cu numele alternativ de metalidone boomsoundide, o altă referinţă discretă către carcasa metalică de la HTC One M9 şi sistemul audio boomsound al acestuia.

Rezultatul final este unul destul de amuzant şi reprezintă, cu siguranţă, un pas în direcţia corectă pentru cei de la HTC, având în vedere eşecurile răsunătoare din ultimii ani.

 

10:12 25.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video