Honor 7, vârful de gamă accesibil al Huawei, a fost lansat în România

Noul vârf de gamă de la Huawei, Honor 7, a fost lansat și în România, după o așteptare de câteva luni. Va fi disponibil pentru cumpărare începând cu săptămâna viitoare.

Noul vârf de gamă Honor include o serie de funcții inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar și capabilități multimedia, printre care se numără camera foto principală de 20MP.  Cititorul de amprente permite autentificarea rapidă, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de autoînvățare. Cititorul suportă, de asemenea, gesturi intuitive de control, pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Vârful de gamă chinezesc vine cu un ecran de 5,2 inci, precum și cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935. Memoria RAM este de 3GB de RAM și spațiu de stocare începând de la 16GB până la 64GB. Unde mai excelează Huawei Honor 7 este și camera foto. Are 20 de megapixeli, dispune de autofocalizare prin detecție de fază (ca la Galaxy S6) și are senzor Sony. Cea frontală este de opt megapixeli. Telefonul acesta are și o baterie foarte bună, la 3.100 mAh și dispune de încărcare rapidă: într-o oră și 25 de minute se încarcă la 100%, iar în jumătate de oră până la 50%.

Honor 7 va fi disponibil în oferta eMAG, la prețul de 2.049 RON, începând de săptămâna viitoare. Față de alte modele similare și îi raport cu capacitățile sale, prețul e mai mult decât bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: