Google are o surpriză plăcută pentru fanii Star Wars

Google are o surpriză plăcută pentru fanii Star Wars

Un nou easter-egg inclus de Google în motorul său de căutare cu siguranță va reuși să smulgă un zâmbet de la orice fan Star Wars.

A rămas mai puțin de o lună până la lansarea noului film Star Wars, iar dacă e o companie care nu ezită să ne arate cât de mult se bucură de revenirea seriei, aceasta este Google. După ce a introdus de curând o unealtă care vă permite să vă alegeți o anumită parte a forței (și care vă modifică, în funcție de alegere, aplicațiile Google), compania a introdus acum un nou easter-egg dedicat fanilor Star Wars.

Astfel, dacă alegeți să căutați expresia ”A long time ago, in a galaxy far far away” în Google, veți avea part de rezultatele normale afișate sub o formă interesantă. Mai exact, toate acestea vor rula pe ecran, într-un mod asemănător tuturor intro-urilor Star Wars.

După cum scrie The Independent, în cazul în care vă deranjează modul în care sunt aranjate rezultatele, puteți reveni la design-ul clasic. De asemenea, puteți opri acest ”opening crawl” în cazul în care vă este dificil să selectați un rezultat anume, sau vă puteți folosi de scroll pentru a derula mai repede totul. Dacă vreți să ascultați și coloana sonoră în acest timp, nu trebuie decât să efectuați căutarea în Google.com și să apăsați pe butonul de volum așezat lângă cel de pauză în partea din dreapta sus.

Etichete: