Telefoane ieftine și bune din China pe care să dai banii acum

Telefoane ieftine și bune din China pe care să dai banii acum

Înainte de toamnă, când vor mai fi lansate câteva telefoane foarte bune, nu trebuie să faci credite ca să îți cumperi un nou telefon. Există alternative foarte bune din China către care să te orientezi, iar aici am ales câteva dintre ele.

Se poate spune că sunt câteva telefoane high-end pe care să le iei în seamă, cum ar fi iPhone 6 de la Apple, OnePlus 2 de la OnePlus, Galaxy S6 de la Samsung și G4 de la LG. Sunt foarte bune și te bucuri de suportul companiei când ai probleme. Totuși, altele nu sunt la fel de norocoase, chiar dacă dai sute de dolari pe ele. Așa că am căutat produse mai ieftine, dar care își fac treaba.

În România, din cauza taxelor de import, prețurile tot sunt mari. Așa că am căutat câteva oferte bune pe site-ul GearBest și am ales telefoane pe care să ți le prezentăm. Prețurile sunt sub 160 de dolari, ceea ce înseamnă că la cursul din România dai pe un smartphone mai puțin de 650 de lei. Altfel spus, dai de patru sau cinci ori mai puțin decât pe un smartphone de vârf pe care poate nu l-ai folosi la maximum. Iată ce produse ai la dispoziție.

Mai multe detalii despre comenzile de pe site-ul GearBest și mai multe telefoane ieftine și bune găsiți AICI.

Cubot X15 este pentru acei oameni care vor un smartphone cu ecran mai mare. Are un display de 5,5 inci la rezoluție full HD, are un procesor Mediatek cu patru nuclee și 2GB de memorie RAM. Spațiul de stocare este de 15GB și are o cameră foto de 16 megapixeli cu care să îți imortalizezi momentele din vacanță sau cele din familie. Telefonul este dual SIM cu suport pentru micro și nano. Îl găsești în magazin aici.

Recomandari GearBest - Cubot X15

Sunt puțini producători mari care să concureze foarte bine cu Meizu, o companie din China care anul trecut impresiona cu MX4. De la ei am găsit un phablet de 5,5 inci full HD cu Android Lollipop și procesor cu patru nuclee. Are o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Mai are și 2GB memorie RAM, iar spațiul de stocare pe care îl ai la dispoziție este de 16GB, dar suportă card microSD. Este dual SIM și îl poți cumpăra de aici la un preț mic.

Recomandari GearBest - Meizu M2 Note

Elephone s-a remarcat mai ales prin bateriile mari pe care le-a pus pe telefoane. P8000 este însă un model cu dotări foarte bune, nu doar cu baterie mare. Are ecran de 5,5 inci pe tehnologie IPS, camera este de 13 megapixeli și are 3GB de memorie RAM cu 16GB spațiu de stocare. Tot ziceam de baterie și trebuie să știi că acesta are una de 4.000 mAh, suficientă pentru o zi și ceva de folosire intensivă. Telefonul este la GearBest aici.

Recomandari GearBest - Elephone P8000

Doogee este un producător despre care în România s-a aflat abia anul acesta. Cu F3 Pro aceștia propun un smartphone de 5 inci la rezoluție full HD, are un procesor cu patru nuclee și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Memoria RAM este de 3GB și spațiul de stocare de 16GB. Camera principală este de 13 megapixeli și dispune de fast charge. Găsești acest model în oferta magazinului GearBest.

Recomandari GearBest - DOOGEE F3 Pro

Ultimul din listă este Kingzone N5. Are un ecran de 5 inci HD cu tehnologia 2,5D, care presupune că ecranul „curge” pe margini ca să facă mai ușoară interacțiunea cu telefonul. Are 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare, iar camera principală este de 13 megapixeli. Pentru acest telefon îi poți cumpăra și o carcasă care să-l protejeze, dar și prin care poți interacționa cu el. Dacă dorești să cumperi, telefonul este în această ofertă.

Recomandari GearBest - KINGZONE N5

Citește și: