Flashgap, aplicația care nu îți permite să uiți ce ai făcut seara trecută

, 21 Apr, 17:31

Știm că sunt unele seri pe care pur și simplu ai vrea să le uiți. Totuși, am învățat din The Hangover că s-ar putea să nu fie o idee atât de bună, așa că acum avem Flashgap, o aplicație care ne amintește de momentele jenante.

Aplicația adaugă toate pozele și video-urile făcute într-un album ascuns, care devine vizibil abia a doua zi. Ca un fel de ceas deșteptător care te avertizează că e cazul să nu mai bei. Poți seta un eveniment, astfel încât pozele și filmările să fie accesibile doar participanților. O altă funcție interesantă este posibilitatea de a șterge doar pozele făcute de tine.

Totuși, în cazul în care apari într-o poză care te face să te simți inconfortabil și care ai prefera să fie ștearsă, o poți raporta, exact ca pe Facebook. Cei de la Flashgap o vor șterge în cazul în care motivul este legitim.

Aplicația a fost inspirată de filmul The Hangover, a cărui poveste o știm cu toții. „Ne-am așezat într-o seară, când am ieșit în oraș, GoPro-uri pe capete și filmările s-au dovedit foarte amuzante. De aici a venit ideea aplicației”, a spus Julien Kabab, dezvoltatorul Flashgap.”Știm cu toții cum e să ieși în oraș și să te simți vinovat că nu îți amintești prea multe. Aici ne vine în ajutor Flashgap”, a adăugat el.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail