Facebook Hello, cea mai nouă aplicaţie surprinzător de utilă pentru Android [VIDEO]

La bază este doar o nouă aplicaţie pentru Android menită să-ţi înlocuiască ecranul afişat când te sună prietenii. În practică, Hello e surprinzător de utilă.

Acum 20 de ani nu auzisem de Caller ID. Nu puteam vedea cine ne sună, iar ridicarea receptorului din furcă era o perpetuă surpriză. Tehnologia a a evoluat semnificativ în această perioadă. Deşi orice telefon mobil vă poate afişa cine vă sună, Facebook Hello introduce în aplicaţia de apelare un amalgam de informaţii care te surprind şi te ajută în acelaşi timp.

Noua aplicaţie descărcabilă gratuit din Google Play este momentan disponibilă pentru descărcare doar din câteva ţări, cu toate că nu ar trebui să dureze foarte mult până o veţi putea instala fără artificii şi din România. Este foarte simplu de instalat, iar partea de configurare este aproape inexistentă. Nu face decât să vă afişeze informaţii. Dacă cea mai mare parte din contactele voastre are numărul de telefon trecut pe Facebook, se realizează o conexiune intrinsecă între cele două. Astfel, pe lângă o imagine de avatar de actualitate, când sunteţi sunat, vedeţi unde lucrează apelantul, adresa exactă şi unde a fost la şcoală sau când a fost născut. Pentru că şi Hello generează în spate o bază de date cu informaţii preţioase, puteţi bloca foarte uşor apelurile de la o persoană pe termen lung şi puteţi vedea de cât respectivul a mai fost blocat de către alte contacte.

În plus, aveţi parte de aceleaşi informaţii pe ecran chiar şi în momentele în care vă sună o persoană pe care nu o aveţi în agendă. Dacă vreţi să căutaţi pe cineva, Facebook Hello funcţionează şi ca un mic Pagini Aurii, punându-vă la dispoziţie în motorul de căutare in-app toate persoanele de pe împreună cu meseriile lor şi, eventual, locul în care se află.

Alexandru Puiu
06:19 23.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video