„Dezastrul din San Andreas” la cinema 4DX vine la pachet cu 1.400 de efecte speciale

Premiera acestei săptămâni este „Dezastrul din San Andreas” și la cinema 4DX din Mega Mall vei avea ocazia să experimentezi acest film într-un mod cu totul nou. Au fost adăugate peste 1.400 de efecte pentru proiecția în sala 4DX din Cinema City.

În „Dezastrul din San Andreas”, după ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Filmul va fi disponibil în mai multe cinematografe, dar cu adevărat interesant va fi în sala 4DX de la Mega Mall.

„Dezastrul din San Andreas” are premiera în România și ajunge la cinema 4DX. Noi am fost deja în noua sală de cinema, iar aici îți spunem de ce merită acest film: http://bit.ly/1PSe8aS

Posted by playtech.ro on Friday, May 29, 2015

În total, sunt 1.416 efecte speciale adăugate filmului „Dezastrul din San Andreas” pentru o vizionare adecvată într-o sală dotată cu tehnologia 4DX. În cea mai spectaculoasă secvență, cea în care pilotul elicopterului încearcă să salveze oamenii, spectatorii vor avea vântul care bate din față și scaunele care vibrează care vor completa experiența de care au parte la cinema 4DX.

Sala 4DX de la Mega Mall a fost dezvoltată în Coreea de Sud de către grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică nouă, care activează toate cele cinci simțuri. Sala 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Blockbusterele care urmează să fie difuzate în sala 4DX sunt: Poltergeist și Jurassic World.

 

Răzvan Băltărețu
14:38 29.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video