Cum să îţi faci propria aplicaţie de mobil fără să cunoşti programare

Cum să îţi faci propria aplicaţie de mobil fără să cunoşti programare

Zigo Apps îi ajută de-acum încolo pe cei care își doresc să comunice informații despre business-ul lor și să interacționeze cu clienții, prin intermediul telefonului mobil.

zigo apps aplicatii

Zigo Apps permite configurarea unei aplicații mobile personalizate și este disponibilă acum online pentru publicul larg. Vor putea fi create și dezvoltate aplicații mobile pentru sistemele de operare iOS și Android, în mai multe domenii, cum ar fi: aplicații mobile pentru restaurante, formații de muzică și concerte, pentru magazine sau crearea de evenimente speciale, pentru organizații non-profit sau pentru profesii liberale – arhitecți, psihologi, avocați etc.

“Zigo Apps este un start-up tânăr, 100% românesc, dedicat inovației și progresului tehnologic. Scopul nostru este să venim în întâmpinarea firmelor mici și mijlocii, din România și de peste tot din lume, pentru a-i ajuta atât în comunicarea cu clienții, cât și în promovare afacerii lor în mediul online” a declarat Andrei Sandu, unul dintre cei doi dezvoltatori care au creat site-ul companiei.

Printre funcționalitățile pe care le oferă platforma se numără: card de fidelitate, reduceri, m-commerce, integrarea rețelelor sociale, geo-localizare, liste de prețuri și cataloage de prezentare, galerii foto/video/audio etc. Utilizatorii care doresc să își configureze o aplicație mobilă au la dispoziție două tipuri de abonament: lunar (30 euro/lună) sau anual (20 de euro/ lunar). Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial Zigo Apps.

Citește și:
Etichete: