Cum să păcălești oamenii cu tehnologia: Top farse de 1 aprilie

Cum să păcălești oamenii cu tehnologia: Top farse de 1 aprilie

Poate că titlul sună puțin diabolic, dar te asigur că sensul cuvântului „a păcăli” este cel inocent (de data asta). Dacă tot e 1 aprilie, de ce să nu ne amuzăm puțin pe seama celor dragi?

Să începem cu ceva pentru amatori, dar care poate fi suficient de enervant încât să intre pe lista noastră. Dacă prinzi acces un minut la computerul unui coleg de muncă, poți să dai Hide tuturor iconițelor de pe Desktop, apoi să setezi ca Wallpaper o poză care să îi facă probleme. Aici ai o gamă largă de opțiuni, dar noi ne-am gândit în primă fază la aceasta de mai jos. Ideea aceasta poate fi aplicată cu succes și pe un smartphone. Faci screenshot, ștergi aplicațiile și schimbi fundalul.

pacalealade1aprilie-1

De asemenea, poți să îi conectezi la computer un mouse sau o tastatură wireless și să te distrezi puțin de la distanță. Sau, de ce nu, poți să îi schimbi cursorul mouse-ului cu cel de Busy. Probabil că va aștepta ceva timp ca PC-ul să își facă siesta. Apoi se va enerva, desigur. Voila, scop atins!

pacaleala1aprilie-2

Dacă persoana respectivă nu are probleme cu ochii, mai poți încerca și schema High-Contrast. Trebuie doar să apeși Shift Stânga + Alt Stânga + Print Screen. Ideea ne-au dat-o cei de la Yoda.

pacalealade1aprilie-3

În cadrul cercetărilor noastre amănunțite, am descoperit și câteva aplicații ideale pentru misiunea nobilă de a ne păcăli apropiații. Una dintre cele mai simpatice ar fi Dude, your car! Este simplu de folosit: fotografiezi mașina „victimei”, iar cu ajutorul butonului de Add New Damage, îi poți adăuga niște „răni” virtuale. Apoi, după ce îți finizezi opera, i-o trimiți pe WhatsApp bietului păgubit și îi aștepți reacția. S-ar putea să îți riști viața, în funcție de cât de mult își iubește subiectul mașina, dar noi nu ne asumăm eventualele consecințe. Te-am avertizat doar!

dude your car

Aplicația Horror Camera este ideală pentru a păcăli o persoană mai…spirituală. Este simplu: faci o fotografie și adaugi un filtru care îți strecoară automat o figură fantomatică înfricoșătoare.

Mai ai la dispoziție și aplicația Sound Prank, care îți permite să emiți sunete foarte deranjante de pe smartphone-ul tău, eventual la frecvență înaltă. Este testată în birou, și credeți-ne, e foarte enervantă, mai ales că în primă fază nimeni nu știe sursa sunetului care agresează timpane.

farse1aprilie-5

Citește și: