17 mart. 2015 | 17:21

Cum poți să dai căutare persoane pe Facebook după localitate. Află toți pașii

ACTUALITATE
Cum poți să dai căutare persoane pe Facebook după localitate. Află toți pașii

Ai încercat vreodată să dai căutare persoane pe Facebook după localitate și nu ai știut cum să faci acest lucru? Acum ai un mic ghid care te va ajuta.

Dacă ai nevoie să dai căutare persoane pe Facebook după localitate și ai idee cum se face acest lucru, am întocmit pentru tine un mic ghid cât se poate de explicativ, care îți arată pas cu pas ce trebuie să faci.

Facebook a implementat de ceva vreme opțiunea de a căuta anumite persoane în funcție de localitatea în care locuiesc sau în care s-au născut. Ambele variante sunt posibile, în funcție de preferințele tale.

Căutarea o efectuezi atât între prietenii pe care îi ai în listă cât și dintre cei care nu sunt în lista ta dar aveți prieteni comuni. În funcție de apropierea pe care o vede Facebook prin acest algoritm îți vor fi afișați într-o listă.

Cum poți să dai căutare persoane pe Facebook după localitate – Pasul 1

În primul rând vom lua posibilitatea de a da căutare persoane pe Facebook după localitatea din care provine o persoană.

Întreaga operațiune se face din bara de căutare situată chiar între sigla Facebook și numele contului vostru.

Acolo aveți mai multe opțiuni de căutare. Dacă vreți să căutați la întâmplare oameni care provin dintr-un anume oraș, scrieți ‘people from București’, de exemplu. Apăsați ENTER și apoi selectați PEOPLE.

Veți avea afișate persoanele care vă sunt prieteni și care sunt din acel oraș, iar dacă dați scroll down veți ajunge la persoane din acel oraș care nu sunt în lista voastră de prieteni.

Cum poți să dai căutare persoane pe Facebook după localitate – Pasul 2

Dacă vrei să dai căutare persoane pe Facebook după localitatea în care locuiesc în acest moment, trebuie să urmezi aceleași îndrumări ca în primul caz, să completezi în bara de căutare de la Facebook următorul mesaj „People who live in București”.

La fel și în acest caz, trebuie să selectați PEOPLE după care veți vedea o listă de persoane, mai întâi cei care sunt și în lista voastră de prieteni și locuiesc în orașul respectiv, apoi și cei care nu îți sunt prieteni.

Cum poți să dai căutare persoane pe Facebook după localitate și nume exact

Dacă îi cunoști numele unei persoane, însă atunci când o cauți pe Facebook nu o găsești, poți să dai o căutare mai amănunțită. În bara de căutare de la Facebook vei scrie numele persoanei urmat de expresia ‘from București’.