Coduri Age of Empires 3

, 01 Apr, 14:03

Folosește următoarele coduri Age of Empires 3 din lista pe care ți-o punem la dispoziție în articol, dacă ești gamer adevărat și vrei ca măcar o dată să încerci limitele pe care le poate atinge jocul.
Age of Empire este un joc foarte popular, în special în rândul iubitorilor de jocuri istorice. Lansat inițial în anul 1997, Age of Empires are primele variante ale jocului într-o lume virtuală a Epocii de Piatră și a Epocii de Fier.
Ulterior, Age of Empires 3 își desfășoară acțiunea într-o epocă în care America este colonizată de către europeni. Dacă vrei ca experiența să fie una cât mai interesantă, folosește următoarele coduri Age of Empire 3 pe care ți le recomandăm mai jos în cadrul articolului, pentru a beneficia de diferite îmbunătățiri ale jocului.

Coduri Age of Empires 3 – când a apărut cea mai nouă variantă a jocului

Age of Empires 3 este cea de-al treilea din serie, după cum îi spune și numele, și prezintă perioada în care s-a produs colonizarea europeană a Americilor. Mai exact, este acoperită perioada dintre anii 1500 până la 1850, la începutul epocii industriale.
Jocul a fost lansat în 18 octombrie 2005 în Statele Unite și este primul din serie care are o grafică 3D, ulterior primind și numeroase premii pentru cea mai bună grafică.
În cadrul jocului Age of Empires 3 există 8 civilizații cu care puteți juca (englezi, francezi, olandezi, germani, ruși, portughezi, spanioli și otomani) și alte 12 civilizații amerindiene cu care nu puteți juca, dar vă puteți alia în anumite condiții, pentru a obține soldați mai mulți.

Coduri Age of Empires 3

X Marks the spot dezvăluie harta
Medium Rare Please 10.000 de unități de mâncare
Give me liberty or give me coin 10.000 de monede
Nova & Orion 10.000 de puncte XP
A recent study indicated that 100% of herdables are obese îngrasa toate animalele de pe hartă
Speed always wins Mărește rata de construcție de 100 de ori
Sooo Good Vei auzi “Musketeer’ed!” când ești ucis de un muschetar
this is too hard Caștigă în singleplayer
tuck tuck tuck Apare un camion roșu care poate trece peste obstacole
Shiver me Timpers! Distruge toate navele inamice de pe hartă

Cum aplici coduri Age of Empires 3

Aceste coduri Age of Empires 3 reprezintă cea mai ușoară cale de a trișa în joc și de a obține rezultate bune în timp mai scurt. Aplicarea de coduri Age of Empires 3 nu este foarte complicată și se poate face făcând următorii pași:
Pasul 1 pentru aplicarea de coduri Age of Empires 3 – în timpul jocului apeși tasta ENTER
Pasul 2 pentru aplicarea de coduri Age of Empires 3 – scrie unul dintre codurile de mai sus, în funcție de ceea ce dorești să îmbunătățești la joc
Pasul 3 pentru aplicarea de coduri Age of Empires 3 – apasă din nou tasta ENTER și vei obține îmbunătățirile dorite.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail