Chinezii de la Xiaomi lansează una dintre cele mai accesibile brățări pentru fitness

Chinezii de la Xiaomi lansează una dintre cele mai accesibile brățări pentru fitness

Xiaomi a lansat Mi Band 1S, una dintre cele mai ieftine brățări pentru fitness de pe piață.

Primul Xiaomi Mi Band s-a bucurat de un succes foarte mare, motiv pentru care succesorul său a fost unul dintre cele mai așteptate dispozitive de acest fel. Acum, după o perioadă de zvonuri, chinezii au prezent în mod oficial noul Xiaomi Mi Band 1S, care pare a fi una dintre cele mai ieftine brățări pentru fitness disponibile. Din păcate, acest lucru înseamnă că nu veți beneficia de un ecran. Astfel, pentru a vedea diversele informații acumulate, veți fi nevoiți să apelați la dispozitivul mobil.

Xiaomi Mi Band 1S 1

Cu toate acestea, trebuie să știți că Xiaomi Mi Band 1S are un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, feature care nu putea fi întâlnit pe primul Mi Band. Brățara este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android și beneficiază de standardul iP67. Asta înseamnă că va rezista în apă până la o adâncime de 1 metru, pentru maximum 30 de minute.

De asemenea, Mi Band vă va putea monitoriza somnul și ca înregistra numărul de calorii arse în timpul activităților fizice și numărul de pași efectuați în timpul mersului. Din câte se pare, va avea și capacitatea de a debloca telefoanele Xiaomi, vibrând atunci când primiți o notificare. Grație lansării noului dispozitiv, care se va găsi în magazine începând cu data de 11 noiembrie, prețul primul Mi Band a scăzut la 11 dolari. Chinezii au livrat nu mai puțin de 6 milioane de astfel de brățări anul trecut, conform Phonearena, suficient de mult pentru a deveni al doilea cel mai mare producător de dispozitive purtabile din lume.

Xiaomi Mi Band 1S 2

Citește și:
Etichete: