CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a decis să joace un meci de League of Legends

CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a decis să joace un meci de League of Legends

Chief executive officer-ul (CEO) Intel a decis că luptele din întâlnirile boardului Intel nu sunt o experiență destul de provocatoare, și a decis să le schimbe pentru o experiență și mai tenstionată: un meci caritabil de League of Legends.

Deși Intel deține una dintre principalele franchise de eSports din lume numită Extreme Masters eSports, top brass-ul său nu este obligat să participe la astfel de jocuri, păstrandu-le mai degrabă pentru puștii coreeni care reprezintă 90% dintre câștigătorii tuturor campionatelor de sporturi electronice.

Totuși de data aceasta Brian Krzanich, însuși CEO-ul Intel a decis să joace o partidă de League of Legends pentru a strange fonduri impotriva „cyberbullying.”

Evenimentul va fi organizat de ESL, și Krzanich va juca împreună cu 9 alți jucători faimoși de League of Legends în fața unei audiențe de 7,500 de jucători. Fondurile vor fi donate către fundația CyberSmile care luptă împotriva cyberbullying-ului și vor fi calculate pe baza punctelor pe care Krzanich si echipa sa le vor face impotriva inamicilor.

E prima oară când liderul unei mari multinaționale decide să joace un meci de League of Legends pentru cauze caritable, și nu ar fi surprinzător ca și alții să-i urmeze modelul.

Meciul va fi găzduit de evenimentul Extreme Masters San Jose pe 21 Noiembrie. Acesta va fi al trilea meci al zilei. Campionatul va fi transmis live pe contul oficial de Twitch al ESL.