Cele mai puternice laptopuri: performanță și mobilitate într-un singur pachet

Cele mai puternice laptopuri: performanță și mobilitate într-un singur pachet

Cele mai puternice laptopuri vin în această perioadă la prețuri foarte apetisante. E adevărat că un laptop puternic nu este ieftin, însă noi ne-am propus să vă sugerăm o listă cu cele mai performante laptopuri, la prețurile cele mai atractive.

Computerele portabile cu putere de procesare mare se împart în două categorii: workstations și gaming laptops (laptopuri pentru jocuri). De vreme ce ambele tipuri vin cu piese puternice de la aceași producători – și anume Nvidia, Intel sau AMD – acestea într-un final, servesc același scop: trebuie să fie extrem de performane. Singurele diferențe dintre gaming laptops și workstations sunt astăzi, mai mult aspectul exterior.

Asus ROG G551JW

ROG G551JW este probabil cel mai propular  laptop pentru gaming din seria ROG (Republic of Gamers) de la ASUS. Dispozitivul este cu adevărat o bestie portabilă indiferent de scopul pentru care îl folosești. Echipat cu un Intel Core i7-4750HQ la 2.oGHz și cu o placă grafică Nvidia GeForce GTX 960M cu 4GB memorie video, dispozitivul va face din jucatul ultimelor jocuri o plimbare în parc. Datorită puterii de procesare mare, editatul de poze și filme sunt, de asemenea, adevărate plăceri, mulțumită celor 8GB RAM și 1TB memorie de stocare.

Având un aspect profesional, acesta va arăta bine oriunde l-ai purta, așa că dacă vei merge cu el regulat la birou, laptopul nu te va da colegilor tăi de gol că ești, de fapt, un gamer înrăit. În caz că acest aparat performant ți-a atras atenția poți vedea mai multe detalii AICI.

Cele mai puternice laptopuri la eMAG

Cele mai puternice laptopuri – Lenovo IdeaPad Y50-70

Din seria workstations, probabil că Lenovo are reputația cea mai bună de a fabrica laptopuri puternice și rezistente, promovând faimosul aspect sobru inspirat de cutiile japoneze Bento. Deși acesta nu este un ThinkPad, IdeeaPad-ul pe care îl recomandăm vine cu niște ”măruntaie” extrem de convingătoare pentru prețul său. Echipat cu un Intel Core i5-4210H 2.90GHz Haswell și cu o placă grafică GeForce GTX 960M cu 4GB memorie grafică, laptopul va rula perfect orice aplicație ai instala pe el, fie că aceasta e un joc sau un program de editare. IdeaPad de la Lenovo vine de asemenea și cu 8GB memorie RAM  și 1TB spațiu de stocare, plus un SSD de 8GB unde poți instala doar sistemul de operare.

În caz că acest workstation performant ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii despre el AICI.

Cele mai puternice laptopuri la eMAG

Toshiba Satellite P50-C-11K

Deși laptopurile de la Toshiba încă nu au reușit să aducă pe piață dispozitive cu ultimul refresh de procesorare Skylake, produsele pe care aceștia le vând fac parte din cele mai puternice laptopuri de pe piața noastră. Modelul Toshiba Satellite P50-C-11K, vine cu un Intel Core i7-5500U Broadwell de 2.4GHz și o placă grafică GeForce 950M cu 4GB memorie grafică. Pe lângă acestea, laptopul vine cu 8GB memorie RAM, și 1TB memorie de stocare. În plus laptopurile Toshiba vin și cu garanția ”No Matter What” care va permite schimbarea laptopul tău indiferent de ce fel de pagube a susținut.

În caz că oferta celor de la Toshiba ți se pare atrăgătoare, poți vedea mai multe detalii AICI.

Cele mai puternice laptopuri la eMAG

Cele mai puternice laptopuri – Dell Inspiron 7746

Oferta Dell, ca și cea de la Toshiba, are și ea o serie de modele de laptopuri extrem de performane. De exemplu, Dell Inspiron  7746 are un Intel Core i5-5200U Broadwell puternic, cu o frecvență de 2.20GHz, și o placă grafică Nvidia GeForce 845M. Deși poate nu-ți va rula ultimele jocuri la setările maxime, placa grafică este destul de puternică să-ți ruleze editoare grafice fără nici o problemă. De asemenea laptopul vine cu 8GB RAM, 1TB spațiu de stocare și un SSD de 8GB doar pentru sistemul de operare.

În caz că acest laptop puternic de la Dell ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii AICI.

Cele mai puternice laptopuri la eMAG

Alienware 17

Nu puteam să încheiem lista noastră fără să menționăm ceea ce e, probabil, cel mai puternic laptop disponibil la majoritatea retailerilor români. E adevărat că acest dispozitiv este destul de prohibitiv pentru buzunarele multora, însă piesele din interiorul acestuia îl fac un produs premium, indiferent de scopul pentru care l-ai cumpăra. Echipat cu un Intel Core i7-4710HQ cu o frecvență de 2.50GHz și dotat cu probabil cea mai puternică placă grafică pentru laptopuri din țara noastră, GeForce GTX 980M, Alienware 17 este un adevărat monstru al performanței portabile. Aparatul vine cu 16GB RAM, 1TB spațiu de stocare și ecran Full HD IPS.

Acest aparat de la Alienware nu face nici un compromis când vine vorba de performanță, așa că dacă vei fi interesat să-l achiziționezi, poți vedea pagina produsului AICI.

Cele mai puternice laptopuri la eMAG

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: