18 mart. 2015 | 13:20

Cele mai mari grupuri de Facebook din România

ACTUALITATE
Cele mai mari grupuri de Facebook din România

Dacă vrei să faci parte din cele mai mari grupuri de Facebook din România, noi am întocmit o listă cu câteva dintre ele, unde poți să îți faci promovare sau să vezi lucruri interesante.

Tot mai multe grupuri de interes de pe Facebook au luat naștere în România. Multe dintre ele au succes si o mulțime de membri.

Nu există o statistică exactă cu cele mai mari grupuri de Facebook din România, însă noi am identificat 5 dintre cele mai populare și mai des întâlnite printre utilizatorii de Facebook de la noi din țară.

Cele mai mari grupuri de Facebook din România: Grupul România

Unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook din România este cel intitulat: Împreună România. Îl puteți accesa AICI.

Grupul este foarte bine administrat, are un regulament riguros și foarte bine pus la punct, plus o mulțime de persoane care fac parte din așa numitul Consiliu de conducere al grupului România pe care îi puteți contacta pentru mai multe informații.

Grupul este în principal destinat românilor plecați peste graniță, cu scop informativ, pentru restabilirea vechilor conexiuni pierdute între persoane, după cum spune chiar descrierea grupului.

Cele mai mari grupuri de Facebook din România: Publicitate la români

Alt grup semnificativ, care are peste 200.000 de abonați, lucru care îl plasează lejer între cele mai mari grupuri de Facebook din România, este grupul Publicitate la români. Acest grup poate fi accesat AICI.

Acest grup are o administrare ceva mai lejeră față de Grupul România, toți membri pot posta conținut de toate felurile, de la anunțuri de vânzare cumpărare până la filmulețe și glume, toate în limita unui regulament cât se poate de decent: sunt interzise doar pornografia, cerșetoria de like-uri sau repetarea postărilor.

Cele mai mari grupuri de Facebook din România: STARTRomânia

Altul dintre cele mai mari grupuri de Facebook din Romînia este STARTRomânia, un grup care încearcă să îl imite pe cel mai mare grup de Facebook din România, având chiar și cover photo la fel. Puteți accesa acest grup AICI.

Acest grup s-a dezvoltat rapid și a ajuns la peste 100.000 de membri, fapt ce îl face unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook din România. Singura regulă importantă a acestui grup este ca postarea materialelor să aibă legătură cu România. În rest este permis aproape orice.

Cele mai mari grupuri de Facebook din România: România Actualități

Este unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook din România, dar și unul dintre cele mai permisive din punct de vedere al regulilor de postare. Puteți accesa grupul România Actualități AICI.

Acest grup de Facebook are aproape 60.000 de membri și după cum scrie și în descrierea grupului, se pot posta știri, publicitate, reclame, anunțuri și aproape orice.

Cele mai multe sunt postări de știri de la site-uri mai puțin cunoscute dar cu conținut cât se poate de interesant.

Cele mai mari grupuri de Facebook din România: Anunțuri România

Cu puțin peste 50.000 de membri, Anunțuri România intră în selecția noastră cu cele mai mari grupuri de Facebook din România. Poate fi accesat AICI.

Acest grup le permite membrilor să posteze orice fel de anunțuri sau link-uri către site-uri, în principal este folosit pentru a anunța vânzări sau cumpărări de diferite produse.