Cele mai bune telefoane care fac poze sub apă

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apă

Telefoane bune care fac poze sub apă nu sunt foarte multe, dar noi le-am căutat pe cele mai interesante și vi le prezentăm aici.

Există o tendință a producătorilor de telefoane să menționeze permanent capacitatea unui telefon de a face poze sub apă, atunci când este cazul. Într-adevăr, sunt anumite modele care pot scoate cadre remarcabile sub apă, însă de cele mai multe ori nu este recomandat să folosiți un telefon în acest fel fără a avea o husă specială.

Este important de știut faptul că ecranele acelor telefoane care fac poze sub apă nu vor mai funcționa foarte bine în condițiile în care sunt scufundate. Desigur, aceasta nu ar fi o mare problemă pentru unii. Până la urmă, nimeni nu vrea să folosească ecranul intensiv în acele condiții. O problemă serioasă, însă, este legată de garanție.

Cu toate acestea, dacă vă doriți cu adevărat un telefon capabil să filmeze sub apă, modelele de mai jos sunt printre cele mai bune.

Telefoane care fac poze sub apă – Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 are o configurație aproape indentică cu Sony Xperia Z2. Vorbim despre un smartphone cu ecran de 5,2 inci și rezoluție full HD. Sub acesta găsim un  procesor Snapdragon 801 de 2,5GHz (la Xperia Z2 găsim tot un Snapdragon 801, dar de 2,3GHz) și o memorie RAM de 3GB. Diferența de 0,2GHz nu va fi resimțită de utilizatori, ambele telefoane comportându-se excepțional în jocuri și aplicații.

După cum am spus mai devreme, ecranul nu va funcționa perfect sub apă și de aceea este recomandat să schimbați niște setări dinainte. Acesta poate rezista până la o adâncime de 1,5 metri, cu 50% mai mult decât celelalte telefoane. Sony Xperia Z3 poate fi cumpărat de la eMAG la un preț bun.

Sony Xperia Z3 si compact - review Playtech-2

Telefoane care fac poze sub apă – Samsung Galaxy Xcover3

Cel mai nou model din este, în mare parte, la fel de rezistent precum primele două smartphone-uri din aceeaşi serie. În principiu, face faţă tuturor aventurilor la care îl supuneţi. În practică, abilităţile sale sunt definite foarte precis prin două certificări importante: MIL-STD 810G şi IP67.

Primul dintre cele două confirmă că-l puteţi da de pământ de la o înălţime de 1,2 metri fără nici un fel de repercusiuni, iar cel de-al doilea atestă abilitatea noului Xcover 3 de a rezista la praf şi sub apă timp de 30 minute la o adâncime de până la un metru. Butoanele fizice pentru navigare rapidă prin meniu au fost optimizate pentru a fi folosite în temperaturi extreme fără nici un fel de probleme. Samsung Galaxy Xcover 3 poate fi achiziționat de AICI.

galaxy xcover 3

Sony Xperia M2 Aqua pentru poze reușite sub apă

Sony Xperia M2 Aqua are un procesor Qualcomm Snapdragon 400, o baterie e 2.300 mAh și poate susține conexiunile 4G. În plus, camera foto are 8 megapixeli, iar în partea dreaptă, ca la orice smartphone Sony, există un buton dedicat care declanșează camera.

Sony Xperia M2 poate fi scufundat în apă. M2 Aqua nu e doar un frate mai mic, la momentul lansării având probabil cel mai bun nivel de impermeabilitate de pe piață. El a fost certificat cu nivelul IP68 pentru rezistență la apă. Vă puteți cumpăra propriul Sony Xperia M2 Aqua de pe eMAG.

xperia m2 aqua

Telefoane care fac poze sub apă – HTC Desire Eye

HTC Desire Eye are aceleași specificații tehnice ca HTC One M8. Mai exact, un procesor Snapdragon 801 tactat la 2,3Ghz și o memorie RAM de 2GB. HTC Desire Eye este și resistent la apă și dispune de sunet BoomSound. Telefonul vine cu Android peste  care taiwanezii au aplicat interfața HTC Sense.

Carcasa din policarbonat încadrează un display full HD de 5,2 inci și două camere foto, de 13MP. Cele două camere sunt acompaniate de blițuri duale, care garantează naturalețea culorilor, indiferent de condițiile de lumină. HTC Desire Eye poate fi găsit pe eMAG la un preț foarte bun.

HTC Desire Eye cele mai bune telefoane pentru fotografii

Telefoane care fac poze sub apă – Sony Xperia Z3 Compact

Ca dotări tehnice, Sony Xperia Z3 Compact are un procesor Snapdragon 801 cu patru nuclee, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB pe care îl poți mări cu card microSD până la 128GB. Cum era de așteptat, nu are nicio problemă în funcționare, nici în aplicații, nici în filmare 4K. Se mai adaugă pe listă o cameră de 20 megapixeli folosită pe ultimele telefoanele Sony, care filmează 4K.

Camera foto livrează poze foarte bune, cu o reproducere bună a culorilor, deși nu este o stabilizare optică prea bună (comparativ cu ce livrează concurența). Odată ce te-ai obișnuit cu funcționalitățile camerei le vei utiliza cu folos. Poți chiar să faci live streaming. Sony Xperia Z3 Compact poate fi cumpărat AICI.

Sony Xperia Z3 si compact - review Playtech-0028

 

Citește și:
Etichete: