11 iun. 2015 | 17:10

Cele mai bune tablete pe care să le cumperi până la toamnă

ACTUALITATE
Cele mai bune tablete pe care să le cumperi până la toamnă

Companiile care produc cele mai bune tablete în 2015 se luptă pentru supremație. Mai avem până la finalul anului, dar deja sunt pe piață tablete foarte bune pe care să le alegi.

Cei mai mari producători se luptă să realizeze cele mai bune tablete în 2015 cu care să cucerească publicul. Ei vin cu cele mai noi facilități software dar și cu design deosebit și ecrane tot mai mari. Odată cu iOS 9 și iPad devine mai bună, furnizându-ți un mod mai util de multitasking ca pe Windows 8.1 sau ca pe tabletele și telefoanele Samsung.

Am ales tablete cu iOS sau Android, dar și una cu Windows, deoarece dacă o cumperi acum vei primi update la Windows 10, un sistem de operare mult mai bine optimizat pentru dispozitive mobile decât este Windows 8.1 în prezent.

[related]

Cele mai bune tablete în 2015 – Apple iPad Air 2

Nu este niciun secret că Apple are, în continuare, cea mai bună tabletă. Este subțire, ecranul este de o foarte bună calitate și procesorul este optimizat foarte bine pentru sistemul de operare. Noul model dispune de scanner de amprente, are o cameră foto mai bună și vine în versiuni de 16, 64 sau 128GB. Desigur, inspirat este s-o alegi pe cea cu cel mai mare spațiu de stocare.

Bateria poate rezista până la 10 ore, iar conexiunea prin WiFi atinge viteze foarte mari prin tehnologia MIMO, iar tableta este compatibilă și cu rețelele mobile rapide de internet de tip 4G LTE. iPad Air 2 este disponibilă AICI.

iPad Air 2 review Playtech

Samsung Galaxy Tab S, poate cea mai bună cu Android

Dintre cele mai bune tablete în 2015, Galaxy Tab S este una de ales, mai ales că are și un ecran puțin mai mare decât iPad Air 2. Tableta are un procesor cu opt nuclee împărțite în câte două a patru nuclee: cel de putere mai mare este la o frecvență de 1,9GHZ, iar al doilea este tactat la 1,3GHz.

Cei 3GB de memorie RAM fac ca navigarea pe internet și folosirea aplicațiilor să fie la un nivel foarte bun, iar cei 16GB de spațiu de stocare sunt suficienți pentru păstrarea fotografiilor pe care le puteți face cu cele două camere de 8MP de pe spate sau cu cea de 2,1 de megapixeli frontală. Tableta are și suport pentru card microSD și este disponibilă în aceată ofertă.

Samsung Galaxy Tab S

 

Cele mai bune tablete în 2015 – Sony Xperia Z3

Topul cu cele mai bune tablete în 2015 cuprinde atât Xperia Z2 cât și Xperia Z3, ambele având configurații asemănătoare, diferă mărimea. Tableta Sony Xperia Z3 este pentru cei care preferă un design minimalist și un format mai ușor de mânuit, de doar 8 inci.

Tableta este dotată tot cu un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz, are 3GB de memorie RAM, și dispune de un spațiu de stocare de 16 GB. Se poate conecta la Internet prin WiFi sau 4G, iar tableta este rezistentă la apă, un mare atu în fața altora. Găsești această tabletă AICI.

cele mai bune tablete in 2015

 

Lenovo Tab Yoga 2 Pro pentru cei care vor ceva diferit

Lenovo produce atât tablete cu Android, cât și cu Windows, dar cele din urmă sunt la granița între un laptop și o tabletă. Lenovo Tab Yoga 2 Pro cu Android și procesor Intel Atom cu patru nuclee este însă o tabletă interesantă, cu suport pentru cei care se uită la multe filme pe astfel de dispozitive și are un ecran de calitate.

Display-ul are o diagonală de 13 inci la rezoluție QuadHD, folosește 2GB de memorie RAM și are 32GB spațiu de stocare, dar îl poți extinde cu un card microSD. Dacă ești acel tip de om care face poze cu tableta, trebuie să știi că aceasta are o cameră de 8 megapixeli. Tableta Lenovo este disponibilă AICI.

Lenovo Yoga Pro 2

Asus Transformer T100CHI, un hibrid ultraportabil

Ziceam mai sus de hibrizii pe care Lenovo îi produce, dar nici Asus nu duce lipsă. Astfel, ai la dispoziție acest model Asus Transformer T100CHI. Are tastatură pentru când vrei să fii ceva mai eficient la redactat texte, dar poți decupla tastatura (cu tot cu bateria sa) pentru când dorești să folosești doar tableta.

Are un ecran de 10 inci la rezoluție full HD, folosește un procesor Intel Atom cu patru nuclee și are 2GB de memorie RAM. Spațiul de stocare este de 64GB și rulează Windows 8.1, tocmai bun să treci direct la Windows 10 când va fi disponibil. Tableta are și o cameră foto de 5 megapixeli, iar dacă rămâi fără spațiu de stocare, trebuie să știi că poate fi extins cu un card microSD. Poți găsi acest produs AICI.

ASUS Transformer T300 Chi - review Playtech (11)