Cele mai bune tablete cu Windows 8

Cele mai bune tablete cu Windows 8

Tabletele cu Windows 8, cu toate că deocamdată rămân eclipsate de cele cu Android, sunt o variantă bună dacă decideți să le achiziționați.

Am făcut pentru voi o listă cu cele mai bune tablete cu Windows 8, după cum le-au clasificat mai multe reviste de specialitate din străinătate.

Am făcut o selecție cu cele mai bune tablete cu Windows 8, fără a include și Surface Pro 2, cea mai cunoscută tabletă cu un astfel de sistem de operare, produsă chiar de Microsoft.

Cele mai bune tablete cu Windows 8: Asus VivoTab Note 8

Tableta VivoTab Note 8 de la Asus este una dintre cele cu preț destul de accesibil pentu utilizatorul de rând. Este concepută în special pentru a fi utilizată cu o singură mână în momentul în care scrii. Are doar 380 de grame și bateria rezistă până la 8 ore.

VivoTab are un procesor Intel Atom Z3740 și Microsoft Office Home și Student 2013 preinstalat, memorie de 64 GB.  Găsești o ofertă mai detaliată și prețul AICI

Asus VivoTab Note 8 cele mai bune tablete cu windows 8

Cele mai bune tablete cu Windows 8: Lenovo IdeaPad Miix 2

Această tabletă de la Lenovo are Ecran Full HD cu tehnologie IPS, folosește tehnologia multitouch pentru zece degete și este compatibilă și cu versiunile anterioare de Windows.

Puteți să îi atașați și o tastatură Qwerty și să folosiți tableta în modul laptop cu ajutorul dockului detașabil.

Mai multe date tehnice și informații despre model puteți găsi AICI

.Lenovo IdeaPad Miix 2 cele mai bune tablete cu windows 8

Cele mai bune tablete cu Windows 8: Toshiba Encore WT8-A-102

Tableta de la Toshiba vine cu un procesor Intel Atom Z3740D de 1,33 GHz, are 8 inch diagonală, 2 GB DDR3, memorie de 32 GB, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Ecranul HFFS asigură un unghi larg de vizualizare și calitate superioară a imaginilor, ideal pentru vizionarea filmelor.

Aflați mai multe detalii tehnice despre model dar și prețul AICI.

Toshiba Encore WT8-A-102 cele mai bune tablete cu winodws 8

Cele mai bune tablete cu Windows 8: Asus Transformer Book

O altă tabletă de la Asus a prins topul cu cele mai bune tablete cu Windows 8.

Tableta Transformer Book este dotată cu un procesor Intel Quad-Core Atom de 1,33 GHZ, un ecran mare de 10.1 inch, 2GB, 64 GB memorie.

Vine dotată și cu un dock special și o tastatură QWERTY ce îți permite să transformi rapid tableta într-un veritabil laptop.

Mai multe specificații dar și prețul, care ce e drept nu este unul chiar accesibil oricărui utilizator, găsiți AICI.

Asus Transformer Book  cele mai bune tablete cu windows 8

Citește și: