Cele mai bune playere video HD

, 03 Iun, 11:30

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteți descărca gratuit de pe internet, iar performanțele lor sunt excelente.

Pentru o calitate a imaginii impecabilă, ai nevoie în ziua de astăzi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat în calculator, dacă vrei să te bucuri de toate efectele vizuale ale unui film.

Există pe piață o mulțime de playere video care suporta diferite formate dar doar câteva s-au remarcat suficient pentru a le încadra pe lista cu cele mai bune playere video HD.

Cele mai bune playere video HD – VLC

Am decis să începem lista noastră cu VLC pentru că nu poți să nu îl incluzi între cele mai bune playere video HD, cu toate că există destule alte playere video care deschid filele mai repede sau necesită mai puține resurse pentru a rula un document video.

VLC are calitatea de a fi un player open source și gratuit, este un player portabil sub licența GNU ( General Public Licence ).

Puteți descărca gratuit VLC de AICI.

Cele mai bune playere video HD vlc

Cele mai bune playere video HD – XBMC

XBMC este unul dintre cele mai bune playere video HD, mai puțin cunoscut, acum purtând denumirea de Kodi. Acesta este un software gratuit și open source și este o alternativă bună pentru Windows Media Center.

Inițial, playerul a fost conceput sub denumirea Xbox Media Center, special pentru consola de joc Xbox, dar mai târziu denumirea i-a fost schimbată în Kodi și acum este disponibil pentru toate sistemele de operare.

Puteți descărca și testa XBMC AICI.

Cele mai bune playere video HD XBMC

Cele mai bune playere video HD – MPC-HC

Principalul dezavantaj al MPC-HC este faptul că e disponibil doar pentru Windows, în rest având toate calitățile necesare pentru a-l include pe lista cu cele mai bune playere video HD.

Este la fel ca precedentele playere un software open source la care comunitatea a contribuit pentru perfecționare și îndepărtarea inerentelor bug-uri. Suportă aproape toate formatele pe care ți le poți imagina.

Puteți descărca MPC-HC de AICI.

Cele mai bune playere video HD MPC-HC

Cele mai bune playere video HD – GOM player

GOM player este disponibil doar pentru sistemul de operare Windows, dar este un player renumit pentru rapiditatea cu care reușește să deschidă orice format, făcând update instantaneu de pe internet pentru formatele pe care nu știe să le citească.

În plus, funcționează foarte ușor cu fișierele video care sunt în curs de download și sunt descărcate doar parțial în calculator, fără să se blocheze.

Puteți descărca GOM player de AICI.

cele mai bune playere video GOM player

Cele mai bune playere video HD – PotPlayer

PotPlayer nu este foarte cunoscut în rândul utilizatorilor, cum este VLC, însă este unul dintre cele mai bune playere video HD pentru Windows, dacă nu chiar cel mai bun.

Playerul deschide orice fel de filă video și în plus aplică o serie de filtre care îmbunătățesc imaginea. În plus, playerul ‘mănâncă’ puține resurse și este gratuit.

Puteți descărca PotPlayer de AICI.

cele mai bune playere video PotPlayer

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail