Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Am realizat pentru tine o selecție cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android numai bune să omori timpul dacă ai la îndemână un telefon sau o tabletă.

Încet, încet, jocurile pe calculator pierd teren în fața jocurilor pe dispozitivele mobile. Tocmai din acest motiv am selectat o listă cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android, jocuri care au cucerit un segment mare de piață și au sute de mii de descărcări.

Jocuri de strategie pentru Android – Clash of clans

Clash of clans este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru Android, este produs de compania Supercell din Helsinki, Finlanda și s-a lansat internațional în octombrie 2013. Scopul jocului este de a ataca inamici din toată lumea și de a deveni mai puternic. Prin câștigarea unui atac vei obține trofee care te ajută să ajungi în diferite divizii.

Popularitatea jocului a explodat și după ce chiar actorul Liam Nesson a apărut într-o reclamă la Superbowl în care apare nervos după ce a pierdut o rundă din Clash of Clans.

Puteți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri de strategie pentru android clash of clans

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android – Megapolis

Cu Megapolis trebuie să contruiești de la 0 un oraș întreg și să îl administrezi. Fondurile și infrastructura, dar și investițiile orașului tău trebuie făcute din câștigurile pe care le poți obține cu ajutorul porturilor, zăcămintelor naturale sau centralelor atomice.

Megapolis își merită locul între cele mai bune jocuri de strategie pentru Android și datorită popularității mari pe care o are: peste 10 milioane de descărcări și 1 milion de oameni care joacă zilnic.

Poți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri de strategie pentru android megapolis

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android – Star Wars

Star Wars Galactic Defense este unul dintre cele mia bune jocuri de strategie pentru Android pe care chiar trebuie să le încerci, mai ales dacă ești fan al seriei. Trebuie să îți alegi de partea cui joci, a luminii sau a întunericului, și apoi să îți alegi arsenalul cu care vei apăra locațiile cheie.

Jocul are peste 100 de scenarii diferite pentru batăliile care au loc în diferite locații din universul Star Wars.

Poți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri de strategie pentru android star wars

Cele mai bune jocuri de strategie – Zombie Defense

Un alt joc de strategie popular este Zombie Defense. Pe Pământ trăiesc acum 7 miliarde de oameni, dar peste 100 de miliarde au trăit și au murit în trecut. Jocul imaginează scenariul în care toți ar învia și ar ataca. Trebuie să îți faci o strategie prin care soldații pe care îi recrutezi să te apere de valurile de zombii care sunt o continuă amenințare. Jocul este un amestec perfect între strategie, tactică și micromanagement.

Poți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri de strategie pentru android zombie defense

Plants vs. Zombies printre cele mai bune jocuri de strategie

Plants vs. Zombies este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru Android, dar și unul dintre cele mai cunoscute și populare în rândul utilizatorilor. În popularul joc produs de PopCap, jucătorul are de apărat casa împotriva atacurilor zobie cu ajutorul plantelor.

Există peste 50 de nivele și de arme care asigură o experiență de strategie satisfăcătoare, dar și o diversitate de tipuri de zombie care atacă.

Puteți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri de strategie pentru android plants vs zombies

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: