Cele mai bune imprimante foto: Cât costă și de unde le cumperi

Cele mai bune imprimante foto: Cât costă și de unde le cumperi
16:00 05.04.2015

Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piață în acest moment.

Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile începând de la prețuri cât se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezintă la un nivel foarte ridicat. Am făcut pentru voi o selecție cu cele mai bune imprimante foto pe care le găsiți chiar acum în magazine. În descrierea fiecărei imprimante găsiți și link către mai multe informații tehnice dar și prețuri ale modelelor prezentate.

Cele mai bune imprimante foto: Canon SELPHY CP910

Aceasta este una dintre cele mai bune imprimante foto la preț extrem de accesibil. Poate nici performanțele nu sunt la înălțimea celor ale unei imprimante profesionale, cum vă vom prezenta mai jos, însă este ideală pentru acasă. Imprimanta foto este compactă și este compatibilă Wi-Fi și AirPrint, ideală pentru imprimarea wireless de pe smartphone-uri și camere digitale.

Puteți imprima cu finisaj lucios sau semilucios, iar eranul LCD al imprimantei este cu înclinare ajustabilă pentru o operare mai ușoară. Toate informațiile despre această imprimantă și prețul le găsiți AICI.

 

cele mai bune imprimante foto Canon SELPHY CP910

Cele mai bune imprimante foto: Epson L810

Această imprimantă foto ITS A4 imprimă cu ușurință fotografii de calitate la costuri cât se poate de scăzute, de pe carduri de memorie sau direct de pe camere foto prin PicBridge. Costurile per fotografie sunt scăzute deoarece fiecare set de recipiente de cerneală de mare volum poate imprima până la 1.800 de fotografii de 15x10cm.

Instalarea imprimantei este foarte simplă, dar nu aveți nevoie de calculator dacă vreți să printați ceva de pe card sau cameră, folosiți doar ecranul LCD pentru a previzualiza. Întreaga ofertă și prețul le găsiți AICI.

cele mai bune imprimante foto Epson L810

Cele mai bune imprimante foto: HP 6526 e-All-in-One

Printre cele mai bune imprimante foto sunt produse de către HP. Modelul pe care vi-l prezentăm este mai mult decât o simplă imprimantă foto: reduce la jumătate costurile față de alte imprimante, este dotată cu un ecran senzitiv sensibil la gesturi și puteți să înlocuiți fiecare cartuș în parte atunci când este nevoie.

Puteți imprima wireless de la iPad, iPhone sau iPod Touch cu Air Print sau utilizați Google Cloud Print pentru a imprima de la dispozitivul vostru mobil Android. Puteți gestiona conținutul fără ajutorul calculatorului. Rezoluția maximă color pe care o poate atinge este 4.800×1.200dpi. Întreaga ofertă și prețul acestei imprimante le găsiți AICI.

cele mai bune imprimante foto HP Deskjet Ink Advantage 6526 e-All-in-One

Cele mai bune imprimante foto: Brother MFCJ6520DW

Cu toate că producătorul nu este unul foarte cunoscut, imprimanta de la Brother poate scana, transmite și recepționa, dar și printa faxuri inclusiv în format A3, având inclusă o unitate duplex automată pentru coli A3.

Puteți lucra eficient cu această imprimantă foto multifuncțională datorită conectivității WiFi și ecranului tactil LCD de 6,8 cm diagonală. Lucrul îndelungat cu această imprimantă este asigurat de cartușele cu capacitate foarte mare. Rezoluția de imprimare este de până la 6.000×1.200 dpi. Întreaga ofertă și prețul acestei imprimante le găsiți AICI.

cele mai bune imprimante foto Brother MFCJ6520DW

loading...