01 apr. 2015 | 15:37

Cele mai bune camere foto cu GPS

ACTUALITATE
Cele mai bune camere foto cu GPS

Am întocmit un top cu cele mai bune camere foto cu GPS deoarece această funcție pare să fie tot mai căutată în rândul celor care achiziționează un nou aparat foto.

Vă amintiți pozele vechi făcute la mare sau în vacanțe pe spatele cărora părinții sau bunicii scriau cu creionul data și locul în care au fost făcute? Ei bine, practic de aceste informații este responsabilă funcția de GPS a unui aparat foto.

Dacă în trecut am mai scris despre cea mai bună tabletă pentru GPS, acum a venit rândul aparatelor foto.

Cele mai bune camere foto cu GPS sunt la mare căutare pentru că multitudinea de imagini pe care le strângem în colecțiile noastre de-a lungul timpului ne fac să uităm cu ușurință locul și momentul în care le facem și deseori este o adevărată plăcere să avem acces la aceste informații.

Cele mai bune camere foto cu GPS: Canon IXUS 265

Primul aparat cu una dintre cele mai bune camere foto cu GPS din lista noastră este accesibil ca preț și are dotări foarte bune. Camera are 16MP, aparatul este foarte subțire și elegant, echipat cu un obiectiv cu zoom de 12x și cu Wi-Fi pentru a partaja instantaneu amintirile.

Camera poate fi conectată la un smartphone și memorează locațiile unde ați făcut fotografiile cu ajutorul datelor obținute de la GPS.

Întreaga ofertă pentru una dintre cele mai bune camere foto cu GPS o găsiți AICI.

Canon IXUS 265 cele mai bune camere foto cu GPS

Cele mai bune camere foto cu GPS: Nikon COOLPIX S9900

Acest aparat foto compact are o rezoluție de 16Mp și salvează fotografiile în format JPEG, DCF și Exif 2.3, în plus are un zoom digital 4x și unul optic de 30x. Are o memorie interno de 473Mb dar se poate adăuga un card SD.

Paratul foto de la Nikon este dotat cu GPS și Wi-Fi și poate fi conectat la calculator sau televizor prin intermediul HDMI sau USB.

Întreaga ofertă pentru una dintre cele mai bune camere foto cu GPS o găsiți AICI.

Nikon COOLPIX S9900 cele mai bune camere foto cu GPS

Cele mai bune camere foto cu GPS: Ricoh WG-4

Un aparat foto ceva mai special este cel de la Ricoh. Poate capta imagini subacvatice până la 14 metri adâncime și până la două ore de imagini video. Rezistă la o cădere de la doi metri, la șocuri, praf sau îngheț până la -10 grade.

Camera aparatului care este dotat și cu GPS are o rezoluție de 16Mp și este dotat cu ieșiri micro HDMI, NTSC/PAL și USB. Durata de viață a acumulatorului este de 240 de cadre sau 65 minute de filmare.

Întreaga ofertă a uneia dintre cele mai bune camere foto cu GPS o găsiți AICI.

Ricoh WG-4 cele mai bune camere foto cu GPS

Cele mai bune camere foto cu GPS: Nikon COOLPIX AW120

GPS încorporat, busolă electronică și puncte de interes PUI pentru a crea jurnale de fotografie – sunt argumentele forte pentru a alege Nikon COOLPIX AW120, una dintre cele mai bune camere foto cu GPS.

COOLPIX AW120 înregistrează locația exactă a fiecărei fotografii și puteți să împărtășiți călătoriile voastre pe Google Maps, Google+ și alte rețele sociale cu ajutorul Nikon View NX2, softul aparatului.

Camera foto are o rezoluție de 16Mp și un zoom de 5x, putând filma FullHD. În plus, este rezistentă la apă, șocuri și îngheț.

Întreaga ofertă pentru una dintre cele mai bune camere foto cu GPS o găsiți AICI.

Nikon COOLPIX AW120 cele mai bune camere foto cu GPS

Cele mai bune camere foto cu GPS: Sony DSCHX60VB

Este o cameră foto compactă cu un zoom foarte puternic de 30x optic, un senzor CMOS Exmor R de 20,4 Mp și stabilizarea imagini optic SteadyShot.

Cu HX60V puteți afla unde sunteți și unde ați fost cu ajutorul tehnologiei incorporate GPS care etichetează toate fotografiile și clipurile voastre pe măsură ce călătoriți.

Întreaga ofertă pentru una dintre cele mai bune camere foto cu GPS le găsiți AICI.

 

Sony DSCHX60VB cele mai bune camere foto cu GPS