Cele mai bune browsere pentru Windows XP

Cele mai bune browsere pentru Windows XP
17:25 21.06.2015

Am ales 6 dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP, în funcție de viteză, performanțe și părerile specialiștilor din domeniu. Pentru cei care încă folosiți Windows XP este un excelent ghid.

Cele mai bune browsere pentru Windows XP le puteți vedea în lista concepută special pentru voi, mai jos, listă în cadrul căreia veți avea și câte un link pentru descărcarea gratuită a oricăruia dintre navigatoare.

Următorul top este întocmit în funcție de statisticile obținute de specialiștii în domeniu, statistici care au urmărit viteza de încărcare a browserelor de internet și calitățile lor tehnice, nu popularitatea.

Cele mai bune browsere pentru Windows XP – Opera

Cu toate că nu este cel mai popular browser, se află între primele cele mai cunoscute navigatoare gratuite pentru Windows XP, dar din punct de vedere tehnic ocupă chiar prima treaptă a podiumului.

Opera este cel mai bun browser pentru Windows XP, deși la numărul de descărcări de pe internet este bătut cu ușurință de către Chrome.

Puteți descărca și voi Opera, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP de AICI.

cele mai bune browsere pentru windows xp opera

Cele mai bune browsere pentru Windows XP Google Chrome

Cu toate că ‘mănâncă’ o mulțime de resurse ale calculatorului, este cel mai popular și ocupă locul 2 între cele mai bune browsere pentru Windows XP din toate punctele de vedere.

Puteți descărca și voi Google Chrome, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP, de AICI.

 

cele mai bune browsere pentru windows xp chrome

Browser pentru Windows XP – Firefox

Firefox are avantajul de a fi unul dintre cele mai ‘curate’ browsere, cu puține butoane și funcții simple și intuitive, un design minimalist. Browserul este printre cele mai bune pentru sistemul de operare Windows XP, dar are o variantă și pentru dispozitivele mobile Android.

Puteți descărca și voi Mozilla Firefox, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP, de AICI.

cele mai bune browsere pentru windows xp firefox

Cele mai bune browsere pentru Windows XP – Safari

Poate părea ciudat, dar browserul dezvoltat de către competitorul direct Windows are o variantă de navigator mai bună chiar decât Internet Explorer pe Windows XP. Apple Safari se laudă că folosește puține resurse și salvează din viața bateriei laptopului un procent mare de energie, în plus, se mișcă foarte bine pe Windows XP.

Puteți descărca și voi Apple Safari, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP, de AICI.

cele mai bune browsere pentru windows xp safari

Torch pentru Windows XP

Torch Media a dezvoltat browserul Torch pe o platformă Chromium, în iunie 2012. Peste doar un an, browserul se bucura de o popularitate crescută: peste 10 milioane de utilizatori activi. Este compatibil și cu Windows XP și tot mai mulți utilizatori cu acest sistem de operare se declară mulțumiți de browserul Torch.

Puteți descărca și voi Torch, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows XP, de AICI.

cele mai bune browsere pentru windows xp torch

Cele mai bune browsere pentru Windows XP – Internet Explorer

Din păcate, deși Internet Explorer s-a îmbunătățit mult în ultimii ani, pentru Windows XP, cea mai bună variantă a browserului care este compatibilă este Internet Explorer 8. Din acest motiv, acest browser reușește să ocupe abia locul 6 în clasamentul cu cele mai bune browsere pentru Windows XP.

Puteți descărca și voi Internet Explorer  de AICI.

cele mai bune browsere pentru windows xp internet explorer

loading...