13 apr. 2015 | 15:02

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – de unde le poți descărca gratuit

ACTUALITATE
Cele mai bune browsere pentru Windows 7 - de unde le poți descărca gratuit

Am alcătuit o listă cu cele mai bune browsere pentru Windows 7 pe care le poți descărca gratuit de pe internet pentru calculatorul tău.

Întotdeauna căutăm cele mai bune browsere pentru Windows 7 sau pentru sistemul nostru de operare. Mai mulți specialiști, luând în considerare și părerea utilizatorilor, au alcătuit o listă cu cele mai bune browsere pentru Windows 7.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Google Chrome

Fie că ne luăm după părerea utilizatorilor, fie după a specialiștilor care au studiat cât de rapid și de eficient este Google Chrome, acest browser rămâne unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 7, dacă nu cumva chiar cel mai bun, la mică diferență în fața următorului pe care vi-l prezentăm.

Oricum, Google Chrome este cel mai popular browser în rândul utilizatorilor. Îl puteți descărca și voi gratuit de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Mozilla Firefox

Un altul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 7 este Mozilla Firefox, care este văzut de mulți drept cel mai bun browser. Este un browser Open Source, gratuit, excelează la viteză, însă nu reușește să îl bată în popularitate pe Chrome.

Puteți downloada acest browser gratuit de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Opera

Browserul Opera este văzut de mulți, printre care și cei de la Softonic, ca fiind nu doar unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 7, ci chiar cel mai bun. Cu toate astea, popularitatea lui a fost în scădere în ultimii ani, în ciuda faptului că au dezvoltat chiar și o variantă pentru dispozitivele mobile.

Puteți downloada gratuit browserul Opera de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Safari

În mod absolut ironic, unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 7 este chiar Safari, browserul dezvoltat de cei de la Apple pentru sistemul lor de operare, dar care are și o variantă pentru Windows.

Acest browser este simplu și cât se poate de stabil. Îl puteți descărca gratuit de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Internet Explorer

Internet Explorer prinde cu greu un loc între cele mai bune browsere pentru Windows 7. Începând cu Windows 10, acest browser, care venea preinstalat în sistemele de operare produse de Microsoft, nu își va mai avea locul.

Cu toate astea, Internet Explorer 10 funcționează foarte bine pentru Windows 7 și îl puteți descărca gratuit de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Torch

Browserul Torch a câștigat tot mai mulți adepți deoarece te poate proteja împotriva reclamelor agresive care te enervează în timp ce navighezi pe internet, este compatibil cu toate aplicațiile din Chrome Store și este contruit în așa fel încât poți descărca cu ușurință de pe site-urile de torrent cu ajutorul său. Este unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 7.

Îl poți descărca gratuit de AICI.

Cele mai bune browsere pentru Windows 7 – Maxthon

Maxthon este un browser nu foarte cunoscut, dar care s-a ridicat la nivel mondial după ce inițial a avut o popularitate foarte mare în China, unde se află și producătorii săi.

Are o interfață foarte prietenoasă și beneficiază de funcția Drag and Drop, este customizabil însă nu are deocamdată suficiente aplicații suplimentare. Cu toate astea, prinde un loc în lista noastră cu cele mai bune browsere pentru Windows 7.

Îl poți descărca de AICI.